Teknoloji

Apple’ın yeni iPhone modellerini 12 Eylül’de tanıtabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple iphone Apple’ın eylül ayı içinde bir etkinlik düzenleyerek yeni iPhone modellerini ve diğer yeni ürünlerini tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak söz konusu etkinliğin kesin tarihi konusunda şimdiye kadar somut bir ipucu gelmemişti. Bu sessizlik de sonunda bozuldu. The Wall Street Journal’da yer alan habere göre, Apple iPhone 8 ve diğer yeni ürünlerini 12 Eylülde düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak.

Etkinliğin yıldızının uçtan uca OLED ekrana ve yüz tanıma teknolojisine sahip, “iPhone 8” olarak anılan yeni iPhone olması bekleniyor. Ancak Cupertino merkezli şirketin başka ürünleri de etkinlikte görücüye çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor. iPhone 7s ve iPhone 7s Plus’ın yanı sıra, LTE bağlantı özelliğine sahip üçüncü nesil Apple Watch ve 4K çözünürlüklü Apple TV’nin de 12 Eylül’de düzenlenecek etkinlikte tanıtılması öngörülüyor.

12 Eylül’de gerçekleştirilecek etkinlik, Apple adına ayrı bir öneme de sahip olacak gibi görünüyor. Cupertino merkezli şirketin etkinliği “Apple Park” adını taşıyan yeni yerleşkesinde gerçekleştireceği söyleniyor. Apple son iki yıldır etkinliklerini San Francisco’daki Bill Graham Civic Auditorium’da gerçekleştiriyordu.

Apple iPhone ailesinin yeni üyelerini 22 Eylülde satışa sunulabilir

iPhone 8, 12 Eylül’de tanıtıldığı takdirde 22 Eylül itibarıyla raflardaki yerini alabilir. Şirketin geçmiş yıllarda tercih ettiği çıkış takvimi, bu ihtimali güçlendiriyor. iPhone 7s ve iPhone 7s Plus’ın da iPhone 8 ile aynı gün raflarda olması bekleniyor. Üçüncü nesil Apple Watch ve 4K Apple TV’nin ise ilerleyen zamanlarda piyasaya sürülebileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER