Teknoloji

Apple iPhone 8 için “Blush Gold” isimli bir renk seçeneği sunabilir

apple iphone 8 blush goldApple iPhone 8 ile birlikte kullanıcılarının karşısına yeni bir tasarım çıkaracak. Bu yeni tasarımın yeni renk seçenekleri eşliğinde kullanıcılarla buluşacağına dair haberler de kısa süre önce gündeme gelmişti.

O dönemde biri parlak siyah, biri inci rengi, diğeri ise bakır renginde üç farklı kasa rengi seçeneği gün yüzüne çıkmıştı. Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da yapılan bir paylaşım, Apple’ın bakır tonlarındaki seçeneği “Blush Gold” (Pembe Altın) olarak adlandıracağını gösteriyor. Paylaşımda Blush Gold seçeneğinin sadece 64 ve 128 GB dahili depolama alanına sahip versiyonlarda sunulacağı da belirtiliyor.

Twitter duyumcularından Benjamin Geskin, iPhone 8’i söz konusu renk seçeneğiyle gösteren bir taslağın fotoğrafını paylaştı. Geskin, bakır tonlarındaki rengin Foxconn kayıtlarında da Blush Gold olarak geçtiğini dile getirdi.

Apple ürünleri konusunda en isabetli tahminleri yapan isimlerden biri olan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo da iPhone 8 için bakır rengi, beyaz ve siyah renk seçenekleri sunacağını belirtmişti. Kuo ilk etapta 2 ila  4 milyon iPhone 8 sevkiyatı gerçekleştirilmesini beklediğini de dile getirmişti.

Apple iPhone 8 için yüksek bir fiyat belirleyecek

Haberlere göre; Apple, Blush Gold seçeneğini roze altının yerine getirecek. iPhone 8’in önümüzdeki ay iPhone 7s ve iPhone 7s Plus ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Gelen haberler, iPhone 8’in ABD’de 1000 ila 1200 dolar arasında bir fiyat karşılığında satılacağını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER