Manşetler

Apple iPhone 7 etkinliği canlı yayın nasıl takip edilir?

apple iphone 7 etkinliği

apple iphone 7 etkinliğiApple, ABD’nin San Francisco şehrinde bulunan Bill Graham Civic Auditorium binasında bir basın toplantısı düzenliyor. Bu toplantıda yeni iPhone’ların yanı sıra Apple Watch 2’nin de tanıtılması bekleniyor. Türkiye saatiyle akşam saat 8’de başlayacak olan iPhone 7 etkinliği hangi cihazlardan izlenebilecek?

Apple’ın söz konusu etkinlikte iOS 10 hakkında da bir şeyler söylemesini bekliyoruz. iOS 10’un yayın tarihi muhtemelen bu etkinlikte açıklanacaktır. macOS Sierra ise bu etkinliğin ana gündem maddesi olmayabilir. Masaüstü işletim sistemi ve onunla yüklü olarak gelecek MacBook Pro ve diğer Mac ürünlerini ekim ayında düzenlenmesini beklediğimiz bir başka etkinlikte duyacağımızı düşünüyoruz.

iPHONE 7 TANITIMI CANLI TAKİP TEKNOBLOG’DA

iPhone 7 etkinliği hangi cihazlarda izlenebilir?

Eğer bir Apple TV sahibiyseniz, App Store’da bulunan Apple Etkinlikleri uygulamasını indirebilirsiniz. Bu uygulama şu anda iPhone 7 etkinliğini haber verecek şekilde güncellendi. Uygulama sayesinde hem akşamki etkinliğin canlı yayınını hem de geçmiş etkinliklerin canlı yayınlarını izleyebilirsiniz. Daha eski model Apple TV sahipleri olanlar için de Apple Etkinlikleri kanalı aktifleştiriliyor. Onlar da bu etkinliği set üst TV cihazları üzerinden izleyebilecekler.

Bir Apple TV’niz olmasa da izleme imkanınız bulunuyor. Apple, etkinliği web sitesindeki Apple Etkinlikleri bölümünden canlı olarak yayınlayacak. Ancak bu canlı yayın sadece Safari ve Microsoft Edge internet tarayıcıları üzerinden izlenebilecek. Yani, macOS, iOS ve Windows 10 işletim sistemine sahip bir cihaza sahip olanlar Apple iPhone 7 etkinliği için izleme şansına sahip olacaklar. Ne de olsa, bu cihazlarda Safari veya Edge internet tarayıcısı kullanılabilir oluyor.

Sonuç olarak:

  • Mac veya iOS’te Safari,
  • Windows 10’da Microsoft Edge,
  • Dördüncü nesil Apple TV’de App Store’dan indirilebilen Apple Etkinlikleri uygulaması,
  • İkinci veya üçüncü nesil Apple TV, etkinlikten önce aktifleştirilen Apple Etkinlikleri kanalı

üzerinden Apple iPhone 7 etkinliği takip edilebilecek.

Eğer canlı yayını izleme imkanınız yoksa, sizi Teknoblog’a bekliyoruz. Anlık güncellemeler ve hızlı haberlerimizle Apple’ın tanıtacağı yeni ürünleri, yapacağı önemli duyuruları anında takip etme fırsatı bulacaksınız.

Bu akşam saat 8’de sizi de Teknoblog’a bekliyoruz. Bunun öncesinde @teknoblog140 Twitter hesabını da takibe almanızı tavsiye ederiz. Anlık güncellemeleri bu kanal üzerinden de takip edebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER