Teknoloji

Apple’ın yeni iPhone 6s reklamlarında Jamie Foxx ve Stephen Curry boy gösteriyor

Apple, yeni akıllı telefonları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın özelliklerini daha iyi tanıtmak için ünlülerden faydalanıyor. Şirketin YouTube kanalına yüklenen yeni reklamlarda oyuncu Jamie Foxx ve basketbolcu Stephen Curry boy gösteriyor.

Jamie Foxx’un oynadığı iPhone 6s reklamlarında, Siri’nin eller serbest kullanımı üstünde duruluyor. Reklamlardan birinde aynanın karşısında kravatını bağlayan Jamie Foxx, Siri’ye “Hey Siri, nasıl gözüküyorum?” sorusunu soruyor. Siri bu soruya “Sesinden hareketle etkileyici gözüktüğünü söyleyebilirim.” şeklinde yanıt veriyor. Reklam Foxx’un Siri’ye “Bence bana vurulmuşsun.” demesiyle sona eriyor.

Diğer reklamda da Jamie Foxx’u yine ayna karşısında görüyoruz. Yeni film projeleri arasında kararsız kalmış gibi gözüken ünlü oyuncu, Siri’den yazı tura atmasını istiyor. Siri’nin sonucu “Yazı” olarak bildirmesinin ardından Jamie Foxx, “bilimkurgu western” türündeki filmde oynayacağını söyleyerek ayna karşısından uzaklaşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone 6s İncelemesi

Tıpkı Apple Watch için hazırlanan reklamlar gibi oldukça kısa olan yeni iPhone 6s reklamları, akıllı telefonun kullanıcılara ne gibi imkanlar sağlayabileceğini kısa ve öz biçimde anlatıyor. Apple, iPhone 6s’te kullanıcıların aşina olduğu özellikleri anlatmak için Jamie Foxx’un karizmasından da faydalanıyor.

Apple’ın iPhone 6s için hazırladığı bir diğer reklamda ise kamera özelliklerinin üstünde duruluyor. Live Photos, 4K video kaydı, ekranın ön kamera için flaş olarak kullanılabilmesi gibi özellikler çeşitli görüntüler eşliğinde anlatılıyor. Reklamın finalinde ise geçtiğimiz sezon NBA’in en değerli oyuncusu olan Stephen Curry, potaya üç sayılık bir atış gönderdikten sonra topun potadan girmesini beklemeden iPhone 6s’in ekranına dönüyor ve ardından arkadaşlarıyla iPhone 6s’ten çekilen videoya bakarak reklamı bitiriyor.

İLGİLİ HABERLER