Teknoloji

iPhone 6 için hazırlanan yeni taslaklar ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone-6-konsept-1-070814

Apple’ın iPhone 6’yı önümüzdeki ay duyurması bekleniyor. Eylül ayı yaklaştıkça akıllı telefona ilişkin sızıntı ve spekülasyonların sayısı da artıyor. Dünyanın en popüler cihazı olarak tanımlanabilecek iPhone’a gösterilen bu ilgi, tasarımcıların da bu cihaz üzerine ayrıca yoğunlaşmalarını sağlıyor. Daha önce de iPhone modelleri için taslaklar hazırlayan tasarımcı Martin Hajek, iPhone 6 için de kolları sıvadı.

Hajek’in iPhone 6 için hazırladığı taslakta ortaya çıkan cihaz sızıntı ve geçmiş taslaklardan pek farklı değil, ancak Hajek’in taslağında cihazın iç kısmının ve bileşenlerinin de gösterilmesi bu işi farklı bir yere koyuyor. İç tasarım taslağını iPhone 6’ya dair dedikodulardan ve orijinal iPhone 5s ve 5c bileşenlerinden hareketle hazırlayan Hajek, çalışmalarını fonlamak adına oluşturduğu taslağın dosyalarını Turbosquid.com adresi aracılığıyla 100 dolardan satışa çıkardı.

iphone-6-konsept-2-070814

Hajek’in tasarımının ne kadarının gerçeğe dönüşeceği bilinmese de, tasarımcının son derece iyi bir iş çıkardığını belirtmek gerekiyor. Apple’ın yeni iPhone’larını 9 Eylül tarihinde resmen duyuracağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER