Teknoloji

Apple Samsung Galaxy S6’ya iPhone 6 ile çekilen fotoğraflardan oluşan galeriyle karşılık verdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone-6-inceleme-00019

MWC 2015’te teknoloji dünyasının önemli şirketleri yeni ürünlerini görücüye çıkarırken; bu etkinliğe katılmayan Apple, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın yeteneklerini hatırlatmayı sürdürüyor. Samsung’un Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge lansmanında özellikle fotoğraf kalitesi konusunda doğrudan hedef tahtasına oturtulan Apple, Samsung’a çıkışından bu yana iPhone 6 ile çekilen fotoğraf ve videoların bulunduğu bir galeriyle yanıt verdi.

Apple’ın özel galerisine Apple.com üzerinden erişilebiliyor. Şirketin CEO’su Tim Cook da kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamayla galerinin duyurusunu yaptı.

Barselona’da pek çok şirket yeni akıllı telefonlarının duyurusunu yaparken, neredeyse hepsi kamera teknolojilerinin üstünde önemle durmayı tercih etti. Apple’ın akıllı telefon pazarındaki en önemli rakibi Samsung, Galaxy S6 ve S6 edge’in tüm koşullar altında en iyi şekilde işleyen kameralara sahip olduğunu iddia etmiş, gerçekleştirilen ilk testlerdeyse Galaxy S6’nın net fotoğrafları hızlı biçimde çektiği görülmüştü. Yine de, Apple oluşturduğu galeriyle rekabet konusunda elinin yeterince kuvvetli olduğunu bir kez daha göstermiş oluyor.

İLGİLİ HABERLER