Teknoloji

Apple ilk iPhone 5s TV reklamını yayınladı (videolu)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Geçtiğimiz ay iPhone 5c için bir reklam yayınlayan Apple şimdi de iPhone 5s için hazırlanmış ilk reklam filmini ABD televizyon kanallarında gösterime soktu. Reklamda Apple’ın yeni iPhone’unun iki dikkat çekici özelliğine değiniliyor: TouchID ve altın renk seçeneği. Reklam ABD’de, futbol maçlarının canlı yayınları arasındaki reklam kuşaklarında ilk kez gösterildi.

iphone-5s-on-inceleme-24

Apple’ın hazırladığı iPhone 5s reklamında bu telefonla ilgili olarak “titizlik ve hassasiyetle geliştirilen, en rafine ve ileriye dönük iPhone” tanımlaması yapılıyor. Reklamda eritilmiş altının altın cihazı oluşturması gösteriliyor. Ayrıca TouchID sensörlü ana ekran tuşu ve onun etrafını çeviren altın renkli halkaya da vurgu yapılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone 5s Ön İnceleme

Apple’ın iPhone 5s’in reklamını yayınlamak için bu kadar beklemesi doğrusu biraz ilginç sayılabilir. Bu cihaz için şimdiye kadar dergi reklamlarıyla yetinmeyi tercih eden şirket iPhone 5c’nin tanıtımını biraz daha agresif şekilde gerçekleştiriliyordu. Bunda iPhone 5s’in reklama ihtiyaç duymadan satılacağına olan inancın önemli bir rolü bulunuyor olmalı.

iPhone 5s, iPhone 5c ile birlikte 1 Kasım tarihinden itibaren Türkiye’de de piyasada olacak.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER