Teknoloji

Apple iPhone 5S ve iPhone 5C için yeni kılıflar ve aksesuarlar sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın 10 Eylül etkinliğinin yıldızları olan iPhone 5S ve iPhone 5C için aralarında yerleştirme istasyonları ve kılıfların da bulunduğu çeşitli aksesuarlar da piyasaya sürülecek.

apple-iphone-5s-kilif-110913

iPhone 5S ve iPhone 5C’ye özel yerleştirme istasyonları ABD’de 29 dolarlık fiyat etiketleriyle satılacak. Apple’ın iPhone için çıkardığı eski yerleştirme istasyonlarına benzeyen bu yeni aksesuarlar iPhone’ları eşzamanlama ve şarj için bilgisayara ya da sadece şarj için prize bağlamak sırasında pratiklik sağlıyor.

apple-iphone-5s-dock-110913iPhone 5S ve iPhone 5 için çıkarılan ve 39 dolarlık fiyata sahip olan kılıflar 20 Eylülde, iPhone’larla birlikte piyasaya çıkacak. Deriden yapılmış dış yüzeye sahip olan bu kılıflarda ses ve güç butonları için özel tuş kabartmaları bulunurken ses kapatma anahtarı, kamera, Lightning port girişi gibi elementlere denk gelen bölümler de tamamen açık bırakılıyor. Kılıflar kahverengi, bej, siyah, sarı, mavi ve (PRODUCT) RED (kırmızı) renk seçenekleriyle sunulacak.

apple-iphone-5s-kilif-2-110913Apple iPhone 5C için de deri yerine silikon kılıfları tercih ediyor. 29 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak bu kılıflar mavi, siyah, beyaz, kırmızı, sarı ve yeşil renk seçenekleriyle sunulacak. İçeride bulunan mikrofiber hat ve delikli yapı sayesinde iPhone 5C’nin rengini kılıf altından da farketmek mümkün olacak. Apple, bu kılıfın telefonun etrafını çeviren bir şey gibi değil, telefonun bir parçası gibi davranacağını kaydediyor.

apple-iphone-5c-kilif-110913

Bu arada Apple 2 metre uzunluğunda Lightning-USB kablosunu da 29 dolara piyasaya sürecek.

Yukarıda saydığımız fiyatlar ABD için geçerli ve tüm aksesuarlar 20 Eylül tarihinden itibaren satışa çıkmış olacak.

İlgili >> Apple (iPhone 5S dock), Apple (iPhone 5C dock), Apple (iPhone 5S kılıf), Apple (iPhone 5C kılıf)

İLGİLİ HABERLER