Teknoloji

Apple iPhone 5’i (ya da iPhone 4S’i) 4 Ekim Salı günü tanıtacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dedikodu gerçeğe dönüştü, Apple’ın beklenen iPhone’u tanıtacağı basın toplantısının tarihi 4 Ekim olarak belirlendi. ABD’deki basın kuruluşları, teknoloji siteleri ve bloglara gönderilen davetiyede “Let’s Talk iPhone” (Hadi iPhone’u Konuşalım) sloganı dikkat çekiyor.

Apple’ın yeni CEO’su Tim Cook’un ilk kez sahneye çıkacağı bu etkinlik beklendiği şekilde Apple’ın Cupertino’daki yerleşkesinde gerçekleştirilecek. 4 Ekim Salı akşamı TSİ 20.00’de başlayacak olan bu etkinliğin ayrıntılarını, iPhone 5’i ve eğer olursa diğer sürprizleri yine en hızlı şekilde Teknoblog’da buluyor olacaksınız. Salı akşamı Teknoblog’u mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Bu arada yukarıda gördüğünüz davetiyede telefon ikonu üzerinde yer alan “1” işareti Apple’ın sadece tek bir iPhone modeli tanıtacağı şeklinde yorumlanıyor. Halbuki dedikodular Apple’ın çift çekirdekli Apple A5 işlemci, 8 megapiksel kamera, daha ince ve geniş bir kasaya sahip iPhone 5 ile birlikte mevcut iPhone 4’e bağlı kalan, ufak tefek güncellemeler içeren ve daha ucuz bir iPhone 4S modeli de tanıtacağı yönündeydi. Bakalım, gelecek salı akşamı neler göreceğiz?

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER