Teknoloji

iPhone 4S ve iPhone 4’ün fiyatı indirildi, iPhone 3GS tarihe karıştı

iPhone 5’i tanıtan Apple geçmişte olduğu gibi mevcut iPhone modellerini de piyasaya tutmaya devam edecek. En azından iki nesil gerideki ürünler de yeni iPhone 5 ile birlikte piyasada olmaya devam edecek. Uzun zamandır piyasada olan iPhone 3GS’e artık veda ediyoruz. Apple’ın ucuz akıllı telefon seçeneği iPhone 4 olacak.

8 GB kapasiteli iPhone 4 ABD’deki mobil operatörler tarafından sözleşme karşılığında ücretsiz sunulacak. iPhone 4S’in fiyatı da indirildi. 16 GB kapasiteli iPhone 4S’in fiyatı iki yıllık sözleşmeyle birlikte 99 dolara indirildi. Türkiye’de de ABD’deki bu gelişmelere paralel olacak şekilde yeni iPhone teklifleri görebiliriz. Mobil operatörler tıpkı iPhone 3GS gibi iPhone 4’ü de uygun kampanyalarla ileride müşterilerine sunabilir. Aynı durum iPhone 4S için de geçerli.

Yukarıda belirttiğimiz gibi iPhone 3GS artık tarihe karışmış oldu. 8 Haziran 2009 tarihinde tanıtılan iPhone 3GS Apple’ın uzun zamandır piyasada tuttuğu cihazlardan birisi olması bakımından ayrı bir yere sahipti. Herhalde Apple iOS 6’nın ötesinde bu cihaza yazılım desteği de vermeyecektir.

[Görsel – The Verge]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER