Teknoloji

Apple, iPhone 11 ve iPhone 12 serilerinin kullanıcılarını iPhone 15 serisine çağırıyor

apple iphone 15 inceleme

Hâlâ iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro veya iPhone 12 Pro Max modellerinden birini mi kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse, Apple sizi iPhone 15 serisinin üyelerinden birine geçiş yapmaya devam ediyor. Cupertino merkezli şirket, kullanıcılarını bu geçişe ikna etmek için ABD’deki internet sitesinde özel bir sayfa oluşturdu.

Kısa adı “Neden yükseltmeli?” olan sayfa “Yükseltme için nedenler” başlığını taşıyor. Apple bu sayfada özellikle iPhone 11 ve iPhone 12 serilerinin kullanıcılarını hedefliyor. iPhone 13 ve iPhone 14 serileri için herhangi bir çağrı söz konusu değil.

Apple iPhone 15 ile gelen yetenek ve farkları öne çıkarıyor

Sitede yer alan karşılaştırma aracı, hedeflenen “eski” iPhone modelleriyle iPhone 15 serisi üyelerinin farklarını daha derli toplu şekilde görmeyi sağlıyor. Burada özellikle Apple’ın ön plana çıkarmayı seçtiği özellikler daha baskın şekilde gösteriliyor. Bu karşılaştırmada tahmin edilebileceği üzere iPhone 15 modelleri ağır basan taraf oluyor.

Cupertino merkezli şirketin bu stratejisinin başarıya ulaşıp ulaşmayacağını zaman gösterecek. Ancak iPhone’unu yenilemek isteyenler için bu sayfanın işlevsel olacağı söylenebilir. Daha detaylı bilgi içinse Teknoblog’daki iPhone 15 ve iPhone 15 Pro incelemelerimize bakabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER