EğlenceManşetler

Apple iPhone 15 Pro ve M1/M2 İşlemcili iPad’ler için Resident Evil Village yayınlandı

resident evil village iphone 15 pro

Güçlü bir mobil işlemci olan A17 Pro’ya sahip olan iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max, “konsol” seviyesi oyun deneyimi vaat ediyor. Apple’ın bu son teknoloji cihazlarına özgü tasarladığı Resident Evil Village, yüksek grafik kalitesi ve sorunsuz performansıyla dikkat çekiyor. Oyun, kullanıcıların iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1/M2 işlemcili iPad’ler üzerinde deneyimlemesi için App Store’da yerini aldı.

Resident Evil Village’ın Apple cihazları için özel tasarımı

Yeni mobil işlemcisi A17 Pro’nun GPU yetenekleri hakkında iddialı olan Apple, bu çipin, oyunun yüksek grafik gereksinimlerini kolayca karşılayabileceğini belirtti. Aynı zamanda, şirketin yeni Neural Engine’i, kişisel ses özelliklerine ve otomatik düzeltmelere güç sağlıyor. Bu teknolojik ilerlemeler, Resident Evil Village oyununun Apple’ın son cihazlarında benzersiz bir oyun deneyimi sunmasına yardımcı oluyor.

Apple, iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max’in, donanım hızlandırmalı ışın izlemeye sahip olduğunu ve bu sayede daha akıcı grafikler elde etmeyi ve etkileyici oyun deneyimleri sunmayı vaat ediyor. Bu cihazlar üzerinde oynandığında, Resident Evil Village, gerçekçi ve benzersiz bir oyun deneyimi sunarak kullanıcıları etkilemeyi hedefliyor. Bu yüzden, oyun severlerin bu oyunun keyfini çıkarabilmesi için Apple’ın son teknoloji cihazları iPhone 15 Pro, 15 Pro Max ve M1/M2 işlemcili iPad’lere ihtiyaç duyacaklar.

Resident Evil Village uyumlu cihazlar şu şekilde sıralanıyor: iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro (11 inç) (3. nesil), iPad Pro (11 inç) (3. nesil) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (12.9 inç) (5. nesil), iPad Pro (12.9 inç) (5. nesil) Wi-Fi + Cellular iPad Air (5. nesil), iPad Air (5. nesil) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (11 inç) (4. nesil), iPad Pro (11 inç) (4. nesil) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (12.9 inç) (6. nesil) ve iPad Pro (12.9 inç) (6. nesil) Wi-Fi + Cellular.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER