Manşetler

Apple’dan iPhone 13 serisi için özel tanıtım videosu – Video

apple iphone 13 tanıtım videosu
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple, iPhone 13 ve 13 Pro’nun özelliklerini öne çıkaran ve ürün yelpazesindeki farklılıkları detaylandıran, rehber niteliğinde yedi buçuk dakikalık bir video yayınladı. Videoda Apple, telefonların sinema modu, fotoğraf stilleri ve makro fotoğrafçılık gibi bazı yeni video ve kamera özelliklerini de inceliyor, ayrıca telefonların artan pil ömrünü vurguluyor.

Video daha önce öğrendiklerimize ek niteliğinde yeni bir bilgi sunmuyor. Ancak Apple’ın tanıtım etkinliği sırasında gösterdiği, iPhone 13’ün boş siyah veya beyaz arka plan önü görüntüleri dışında daha fazla görüntüsünü sunuyor.

Hatta Apple, yeni iPhone’un dayanıklılığını göstermek için özel bir sahne kurgulamış. Bu sahnede bir patencinin kazası ve sonrasında meydana gelen zincirleme olaylar komik biçimde gösteriliyor. Bir tanıtım videosu için böyle karmaşık bir prodüksiyona girişilmesi gerçekten ilgi çekici görünüyor.

Türkiye’deki tüketicilerin iPhone 13 serisiyle tanışması için ABD gibi ilk dalga ülkelerine göre bir hafta daha beklemesi gerekiyor. Yurt dışında dün itibarıyla ön satışa sunulan yeni Apple telefonları 24 Eylül’de Türkiye’de ön satışa çıkacak. Satışlar ise 1 Ekim’de başlayacak. iPhone 13 serisi fiyat bilgileri de belli oldu.

İLGİLİ HABERLER