Teknoloji

Apple iPhone 13 ile yeni bir renk seçeneği sunabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple genellikle her yeni iPhone nesliyle renk paletine yeni bir seçenek ekliyor. Bu renk geçtiğimiz yıl mavi, bir önceki yıl ise yeşildi. İddiaya göre, Apple iPhone 13 ile birlikte renk seçenekleri arasına turuncuyu ekleyecek.

Turuncu iPhone 13’ün nasıl görüneceğini gösteren Ian Zeibo imzalı görseller de internette paylaşıldı. Bu noktada Apple’ın öne çıkardığı rengi ikiye ayırdığını hatırlatmakta fayda var. iPhone 12 mini ve iPhone 12’deki mavi, iPhone 12 Pro ve Pro Max’te Pasifik Mavisi olarak karşımıza çıkıyor. Bu yaklaşım, iPhone 11 serisi için yeşil ve Gece Yarısı Yeşili şeklinde uygulanmıştı.

Buradaki görsellerin standart iPhone 13’e ait olduğunu belirtmek gerekiyor. Dolayısıyla iPhone 13 Pro ve Pro Max’te karşımıza biraz daha farklı bir görüntü çıkabilir. Ya da standart iPhone’lardaki renklerden birinin Pro versiyonlarda bir karşılığı olmayabilir.

Apple iPhone 13 serisinde büyük ihtimalle iPhone 12 serisinin tasarımından fazla uzaklaşmayacak. Şirketin çentiği küçültmesi, kamera çıkıntısını biraz daha büyütmesi ve tüm modellerde LiDAR sensörüne yer vermesi beklense de; henüz bu konuda net işaretler görülmüş değil.

İLGİLİ HABERLER