Teknoloji

Apple iPhone 13 için yeni renk seçeneğini duyuracak

apple iphone 13 yeşil

Apple’ın 2022’deki ilk etkinliği bugün Türkiye saatiyle 21:00’da başlayacak. Etkinlikte yeni iPhone SE’nin ve yenilenmiş iPad Air’in tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni bir iddiaya göre, Apple etkinlikte iPhone 13 ve iPad Air için yeni renk seçeneklerini de tanıtacak.

YouTuber Luke Miani’nin paylaşımına göre, şirket iPhone 13’ün yeşil renkli versiyonunu gözler önüne çıkaracak. Buna ek olarak, iPad Air’in renk seçenekleri arasına morun ekleneceği de Miani’nin öngörüleri arasında yer alıyor.

Miani hem yeşil iPhone 13’ü hem de mor iPad Air’i gösteren görseller hazırladı. iPhone 13 görselini üstte, iPad Air görselini ise hemen aşağıda görmeniz mümkün.

Apple’ın bu etkinlikteki duyuruları sadece bunlarla sınırlı kalmayacak. Şirketin Mac Studio adında yeni bir bilgisayar seçeneğini de tanıtması bekleniyor. Yeni bir Studio Display adlı ekranın da etkinliğin ürün kadrosunda yer alacağı söyleniyor.

Apple’ın etkinlikte yeni MacBook modellerini tanıtması da yaygın beklentiler arasında yer alıyor. Ancak Miani bunun gerçekleşmeyeceğini iddia ediyor. Hangi öngörülerin doğru çıkacağını görmek için birkaç saat daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER