Teknoloji

Apple’dan iPhone 11 Pro Gece modunun sihrini gösteren paylaşım

ios 13.2 video kamera

iPhone 11 Pro’nun en ilgi çekici özelliklerinden bir tanesi Gece modu. Apple da Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla bu modun sunduğu imkanlara odaklanıyor.

Apple’ın paylaşımının açıklamasında “”Apple tarafından görevlendirildi. #iphone11pro’da #nightmode’dan önce ve sonra çekilen düşük ışıkta görüntüler.” ifadesi yer alıyor.

Paylaşımda Apple; Geordie Wood, Jason Nocito ve Laura Jane Coulson gibi, her biri Apple’ın Gece moduna övgüler yağdıran fotoğrafçıların fotoğraflarını paylaşıyor. Aynı zamanda bir başka fotoğrafçı Austin Mann’ın Gece modu ile ilgili yorumlarına da yer veriliyor.

Wood, “Gece modu, insan gözünün karanlıkta nasıl göreceğini taklit eder, geleneksel bir fotoğraf makinesinden çok daha iyi.” diyor. Nocito ise, “Neredeyse tamamen karanlıkta çekim yapabiliyor ve harika portreler çekebiliyor olmanız gerçekten şaşırtıcı.” yorumunu yapıyor.

Diğer yandan Coulson, Gece modunun doygunluğunun mükemmel olduğunu, geniş kamera ile birleştirildiğinde müthiş sonuçlar ürettiğini dile getiriyor.


Apple’ın Gece modu düşük ışık koşullarında gerçekten büyük farklılık yaratıyor. Bunun iPhone kullanıcılarının fotoğraf çekim deneyimlerinde büyük değişikliklere yol açması kuvvetle muhtemel görünüyor. Yukarıdaki paylaşımı bunun işareti olarak nitelendirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER