Eğlence

Apple iPhone 11 etkinliğini YouTube’dan canlı yayınlayacak

apple iphone 11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple son birkaç yıldır insanların etkinliklerini izleyebileceği platformların sayısını düzenli şekilde artırıyor. Cupertino merkezli şirket, söz konusu yaklaşımını bu yıl da sürdürüyor. Apple, 10 Eylül’de gerçekleştireceği iPhone 11 etkinliğini YouTube’da canlı olarak yayınlayacak.

Böylelikle ilk kez bir Apple etkinliği YouTube’da canlı yayınlanmış olacak. YouTube’un da yayın platformları arasına eklenmesinin Apple etkinliklerinin izleyici kitlesini hatırı sayılır ölçüde genişleteceğini görmek çok zor değil.

Şirket geçtiğimiz yıl iPhone Xs, Xs Max ve XR’ı tanıttığı etkinliği Twitter üzerinden canlı yayınlamıştı. Bu yılki etkinlik için Twitter’da yayın olup olmayacağı şu an için bilinmiyor.

Apple, 10 Eylül etkinliği öncesinde tvOS’teki Apple Etkinlikleri uygulamasını da güncelledi. Etkinlik, Apple’ın internet sitesi üzerinden de canlı olarak takip edilebilecek. Etkinliğin izlenebileceği tüm platformların 10 Eylül itibarıyla netleşmesi bekleniyor.

Apple iPhone 11 etkinliğinde ne tanıtacak?

Etkinliğin yayınlanacağı YouTube sayfası da şimdiden erişime açık durumda. Sayfada video bölümünün altında ise şu mesaj yer alıyor: “Cupertino size sesleniyor. Steve Jobs Theater’da 10 Eylül’de sabah 10’da (TSİ 20:00) başlayacak Apple etkinliğinde bize katılın. Hatırlatıcı kurarsanız size etkinlik öncesinde bir bilgilendirme göndereceğiz.”

Apple, iPhone 11 etkinliğinde üç yeni akıllı telefonu gözler önüne çıkaracak. Şirketin Apple Watch Series 5’i tanıtmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Yeni iPad Pro, iPad, 16 inç ekranlı MacBook Pro da etkinlikte duyurulması ihtimal dahilinde olan cihazlar arasında sayılıyor. Apple’ın duyurusunu daha önce yaptığı Apple TV+ ve Apple Arcade gibi servislere ilişkin güncellemeleri de etkinlikte paylaşması bekleniyor. Etkinlikteki tüm duyuruları sıcağı sıcağına Teknoblog’da bulabileceksiniz.

İLGİLİ HABERLER