Teknoloji

Apple sorunlu iPhone 11 ekranları için ücretsiz değişim programı başlattı

iphone indirim fırsatı

Apple, ekranı dokunuşları algılayamayan iPhone 11 sahiplerine ücretsiz çözüm imkanı sunuyor. Şirket, ekran modülündeki sorun nedeniyle dokunuşlara yanıt vermeyi bırakan iPhone 11 ekranları için ücretsiz bir değişim programı başlattı. Apple’dan yapılan açıklamada, bu durumun iPhone 11 ekranlarının küçük bir kısmını etkilediği belirtildi.

Söz konusu sorundan etkilenen cihazların Kasım 2019 ve Mayıs 2020 arasında üretildiği ifade edildi. Bu da piyasadaki tüm iPhone 11’lerin sorunun kapsama alanında olmadığı anlamına geliyor.

iPhone 11 sahipleri, telefonlarının Apple’ın değişim programına uygun olup olmadığını kontrol edebiliyor. Bunun için buraya tıklamanız ve ardından telefonunuzun seri numarasını girmeniz yeterli oluyor.

Telefonu değişim programı kapsamında olan iPhone 11 sahipleri, yetkili bir Apple servisi üzerinden veya Apple mağazalarından konuyla ilgili olarak destek alabiliyor. Apple’dan yapılan açıklamada, sorundan etkilenen telefonların iki yıl garanti altında olduğunu ve bu dönem içinde yaşanabilecek sorunlarda yine ücretsiz değişim yapılabileceği ifade edildi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER