Teknoloji

Apple iPad Pro ve PC karşılaştırmasını dev tweetlerle yapıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple iPad Pro için hazırladığı yeni reklamlarda tabletini PC ile karşılaştırıyor. Cupertino merkezli şirket, 15 saniye uzunluğundaki reklamlarda Twitter’da gerçek kişiler tarafından paylaşılan tweetlerden yararlanıyor.

Apple’ın reklamlarda kullandığı tweetlerden en azından birinin sahibiyle iletişime geçtiği, tweetin sahibi tarafından atılan tweetle anlaşılıyor. Şirket, reklamlarda tweet sahiplerinin isimleri ve fotoğrafları yerine ise başka isimleri ve oyuncuları kullanıyor.

15 saniyelik reklamlar, Apple’ın 2000’li yıllarda gösterildiği ülkelerde bir hayli popüler olan “Get A Mac” (Bir Mac Satın Al) kampanyasından esinlenmiş gibi görünüyor. Söz konusu kampanyada PC ve Mac karşılaştırması oyuncu Justin Long ve komedyen John Hogdman üzerinden yapılmıştı.

apple ipad proApple iPad Pro ve PC karşılaştırmasında güvenlik, bağlantı, hız ve Microsoft Word üzerinde duruyor

Apple ve Microsoft arasında büyük bir rekabet olsa da, iki şirket belli alanlarda yoğun biçimde ortak çalışmalar yürütüyor. Bu doğrultuda Microsoft’un Office uygulamaları da optimize edilmiş biçimde iPad Pro’da yer alıyor. Apple reklamlarından birinde bunun üzerine odaklanıyor. Güvenlik, bağlantı ve hız da yeni iPad Pro reklamlarındaki diğer odak noktaları.

İLGİLİ HABERLER