Manşetler

Apple iPad mini tanıtımı canlı anlatım

Aylardır beklediğimiz, hakkında dedikoduları aktardığımız gün nihayet geldi. Yaklaşık iki yıldır daha küçük ekranlı bir iPad bekleyenler muhtemelen iPad mini ile muradlarına erecek. Apple’ın sadece iPad mini’yi tanıtmakla kalmayıp mevcut iPad’in güncelleştirilmiş versiyonunu, 13 inç Retina ekranlı MacBook Pro’yu, yenilenmiş iMac ve Mac mini modellerini de bu toplantıda tanıtması bekleniyor. Türkiye saatiyle 20:00’de başlayacak olan bu etkinlikle ilgili detayları yine Teknoblog’da bulacaksınız. Tabii ki, bu sefer kardeş bloglarımız iPhoneTurkey.biz ve Sihirli Elma‘nın da katkılarıyla…

Apple’ın bundan önce düzenlediği etkinliklerde ortak yayın düzenleyen kardeş bloglarımızın arasına iPad mini etkinliğinin canlı anlatımında biz de katıldık. Mustafa Tan ve Göktuğ Gedik’in bu akşam saat 19:00 itibariyle başlayacak olan web yayınını bu sayfa üzerinden dinleme, yine onların paylaşacağı notları ve fotoğrafları da bu sayfada aşağıda yer alan canlı anlatım ekranından takip etme fırsatı bulacaksınız. Mustafa ve Göktuğ etkinliğin başlangıcından bir saat önce yayına başlayarak sizi ortama ısındıracak, etkinlik başladıktan sonra da olan biteni onların yorumlarıyla birlikte öğrenme fırsatı bulacaksınız.

Bir yandan kardeş bloglarımızın yayınını size aktarırken bir yandan da etkinlik esnasında hazırlayacağımız yazıları sizlerle anında paylaşacağız. Böylelikle Apple’ın yeni ürünleriyle ilgili detayları en hızlı şekilde öğrenmiş olacaksınız.

İLGİLİ HABERLER