Manşetler

Apple 23 Ekim basın toplantısı için davetiyeleri gönderdi, iPad mini geliyor

Beklenen gerçekleşti. Apple 23 Ekim tarihinde bir etkinlik gerçekleştirecek ve çok büyük ihtimalle uzun zamandır dedikodusu yapılan iPad mini’yi tanıtacak. Apple’ın halkla ilişkiler departmanı tarafından ABD’deki basın organlarına gönderilen davetiyede “gösterecek küçük bir şeyimiz daha var” şeklinde bir mesaj verilerek yeni ve beklendiği şekilde daha küçük ekranlı bir iPad modeli işaret ediliyor.

iPad mini Microsoft’un Surface’i piyasaya sürüşüyle aynı zamanda tanıtılıyor, büyük ihtimalle de kasım ayının hemen başında yurt dışında piyasada olacak. Yeni iPad’in gelişiyle birlikte Apple’ın Nexus 7 ve Amazon Kindle Fire HD gibi tabletler tarafından öncülük edilen küçük ekranlı tablet pazarına da el attığını görmüş olacağız.

Apple’ın iPad mini ile birlikte 13 inç’lik Retina ekranlı MacBook Pro, yeni iMac ve Mac mini ürünlerini de tanıtması bekleniyor. Yeni iPad mini ve tanıtılması muhtemel diğer ürünler ile her zaman olduğu gibi yine Teknoblog’da tanışma fırsatı bulacaksınız. 23 Ekim akşamı sizi buraya bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER