Teknoloji

Apple 2023’te yeni bir iPad tanıtmayabilir

apple ipad

Apple’ın iPhone 15 serisini ve yeni Apple Watch’larını tanıtmasına sayılı saatler kala Cupertino merkezli şirketle ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Ünlü analist Ming-Chi Kuo’nun paylaşımına göre, Apple iPad ailesine 2023’te yeni bir model eklemeyecek. Yeni tabletler için 2024’ü beklemek gerekecek.

Kuo kısa bir süre önce de Apple’ın 2023’te yeni bir MacBook çıkarmayacağını belirtmişti. Yeni bir iMac’in tanıtılması hâlâ ihtimaller dahilinde olsa da, Apple’ın bugünkü “Wonderlust” etkinliğinin ardından yılın geri kalanında bir ürün duyurusu daha yapması beklenmiyor.

Apple’ın yeni iPad Pro’ları 2024’te tanıtacağı daha önce konuşuluyordu. Ancak şirketin ekim ayında Apple M3 işlemcili yeni MacBook’ları ve yenilenmiş bir iPad Air tanıtılacağı söyleniyordu. Hem Bloomberg’den Mark Gurman hem de Ming Chi Kuo, Apple’ın ekim ayında bir ürün duyurusu yapmasını bekleniyor. Bu kararın yeni MacBook’ların tanıtımının 2024’ün ilkbaharına tanıtılması nedeniyle alındığı belirtiliyor.

Apple iPad Air’i bir basın açıklamasıyla duyurabilir mi?

Gurman kısa bir süre önce yeni iPad Air’in 2023 sona ermeden bir basın açıklamasıyla duyurulabileceğini belirtmişti. Ancak Ming Chi Kuo’nun en son paylaşımı, bu ihtimale de şüpheyle baktırıyor. Apple iPad Air’in yeni versiyonu için nasıl bir strateji izlediği konusunda şimdilik bir sinyal vermiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER