Teknoloji

Apple iPad 5 ile birlikte yeni bir Smart Cover çıkarabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ı yeni iPad tabletini 22 Ekim tarihinde tanıtması bekleniyordu. Bu yeni tabletle birlikte muhtemelen yeni bir Smart Cover kapak da tanıtılacak. Beşinci nesil iPad’in tasarımının iPad mini’ninkine benzer olacağı söyleniyor. Bu da eski kılıf veya kapakların muhtemel Apple tabletiyle uyumlu olmayacağı anlamına geliyor.

apple-ipad-smart-cover-141013Böyle bir hareket çok da şaşırtıcı olmayacaktır. Aslında Apple bu tarz tasarım değişiklikleriyle hem daha fazla Smart Cover satışı yapıyor hem de üçüncü taraf aksesuar üreticileri için de yeni fırsatlar yaratıyor. Ne de olsa, eski tabletini yenisiyle değiştirecek iPad sahiplerinin elindeki eski kılıflar bir işe yaramayacak ve arzu edildiği takdirde yeni bir tablet kılıfı veya kapağı satın almak zorunlu olacak.

Yeni iPad ile gelecek olan yeni Smart Cover mevcut iPad mini için sunulanlarınkine benzer bir tasarımda olabilir. Bununla birlikte Apple da Samsung’un Galaxy Note 3 veya Galaxy S4 için sunduğuna benzer delikli kapaklar sunabilir.

Beşinci nesil iPad’in daha ince ve hafif bir kasada, aynı zamanda iPhone 5s’inki gibi gümüş, altın ve uzay grisi gibi renk seçenekleriyle sunulması bekleniyor.

İlgili >> AppleInsider

İLGİLİ HABERLER