Manşetler

Apple’ın gelecek nesil iPad’i iPhone 5s gibi uzay grisi renkle çıkacak

Apple’ın yeni iPad’inin renk seçenekleri arasında uzay grisinin de bulunması bekleniyor. YouTube’da yayınlanan yeni bir iPad kasa videosu bunun işaretlerini veriyor.

ipad-besinci-nesil-uzay-grisi-021013

Geçen ayın başında başka bir iPad videosu da yayınlamış olan Unbox Therapy tarafından yayınlanan bu yeni videoda uzay grisi rengindeki beşinci nesil iPad kasası gümüş renkli modele ait kasayla birlikte gösteriliyor. Bu renklerle birlikte iPad de renk konusunda iPhone 5s ve iPod’larla uyumlu hâle gelecek. Ayrıca iPad’in tasarımının iPad mini’ninkine benzeyeceği de görülüyor.

Sonuç olarak iPad’in tasarımının da yenilenmesiyle birlikte Apple’ın iOS ürün ailesine görünüş açısından tam bir uyum gelecek. Bu arada gelecek nesil iPad’in altın renkli bir versiyonunun da hazırlandığı söyleniyor.

Altın renkli iPhone 5s’in tedariği konusunda yaşanan sıkıntılar biliniyor, Apple’ın çevrim içi satış mağazasında bile bu renk için ekim ayı gibi belirsiz bir zaman aralığı işaret ediliyor. Benzer durumun altın renkli iPad için de yaşanması herhalde sürpriz olmayacaktır.

Apple’ın beşinci nesil iPad’i ve iPad mini’yi çok yakında tanıtması bekleniyor. Birçok kişi bu ayın ortasıyla sonu arasında bir tanıtım toplantısının düzenleneceğini tahmin ediyor. Bu gibi sızıntılar da aslında tanıtımın yakın olduğu şeklinde yorumlanabilir.

İlgili >> YouTube (Unbox Therapy)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER