Teknoloji

Apple iPad 2’ye özel Smart Cover kapakları yeniledi

Apple’ın bugün yenilediği tek şey MacBook Pro dizüstü bilgisayar serisi olmadı. Şirket iPad 2’ye özel Smart Cover kapaklarda da yenilemeye gitti. Apple’ın ikinci nesil tabletine barındırdığı mıknatısla kuvvetlice yapışan ve cihazın üstüne örtüldüğünde otomatik olarak uyku moduna girmesine, kaldırıldığında ise uyku modundan çıkmasına olanak sağlayan bu kapağın koyu gri rengi de piyasaya sunuldu.

Yeni bir rengin yanı sıra kılıfların iç kaplamasında da yenilikler yapıldı. Daha önceki Smart Cover’larda gördüğümüz gri renkli mikrofiber yüzey artık dışla aynı yapıda ve aynı renkte geliyor. Böylelikle iPad 2’sini Smart Cover açılmış ve tabletin arkasına katlanmış şekilde kullananlar hangi renk Smart Cover’ı kullandıklarını daha kolay belli edecek. Öte yandan yeni kılıfların dış yüzeyinin daha parlak ve canlı durduğu söyleniyor.

Yenilenmiş Smart Cover’larla birlikte yeni bir renk gelirken, daha önce mevcut olan bir renk de tarihe karıştı. Turuncu renkli Smart Cover’lar artık satılmıyor, bu da canlı, sıcak renkli bir Smart Cover arayanlar için geriye tek seçenek olarak pembeyi bırakıyor. Smart Cover’ların poliüretandan yapılmış modelleri 39$’dan, deriden yapılmış modelleri de 69$’dan satılmaya devam ediyor.

İlgili – Apple

İLGİLİ HABERLER