Teknoloji

Apple iOS için GarageBand, iMovie ve iPhoto uygulamalarını güncelledi

Apple iLife uygulama paketi altında bulunan GarageBand, iMovie ve iPhoto uygulamalarının iOS versiyonlarını güncelledi. Bununla birlikte şirket iTunes U ve Cards uygulamalarının da yeni versiyonlarını yayınladı. Güncellemelerle birlikte iTunes U uygulamasında görülen beklenmeyen çökmelere karşı iyileştirme sağlandı. Ayrıca Cards uygulamasına da Anneler Günü, doğum günü ve geçmiş olsun dileklerine özel kartlar eklendi.

Geçen martta yeni iPad ile birlikte duyurulan iOS için iPhoto‘ya Bağlantıyı Kopyala özelliği eklendi. Bu sayede iCloud üzerinden paylaşılan herhangi bir günlüğün bağlantısını kopyalama izni veriliyor, böylelikle fotoğrafların yüklendikten sonra insanlarla paylaşılması daha kolay hâle getiriliyor. 1.0.1 versiyon numarasını taşıyan iPhoto güncellemesi Fotoğraflar görünümünde bazı fotoğrafların çift görüntülenmesi problemini de çözüyor.

iMovie 1.3.1 sürümü iPad kullanıcılarının tabletleri üzerinde proje düzenlerken Yardım menüsüne erişmesine izin veriyor, ayrıca karelerin hatalı görüntülenmesine neden olan problemi de çözüyor. GarageBand 1.2.1 güncellemesi de Facebook üzerinden SoundCloud’a giriş yapan kullanıcıların yaşadığı hatayı düzeltiyor ve bazı şarkıların iCloud üzerinden paylaşılması sırasında meydana gelen çökme veya kaybolması problemini gideriyor.

İlgili – iMovie
İlgili – GarageBand
İlgili – iPhoto
İlgili – Cards
İlgili – iTunes U

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER