Teknoloji

Apple iOS 7.1.2 güncellemesini yayınladı

ios-7-logo

Apple iOS 7.1.2 güncellemesini iPhone, iPad ve iPod touch sahiplerine sundu. Güncellemeyle birlikte çeşitli hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri sunulurken aynı zamanda belirli sorunlara da çözümler sunuluyor.

Sürüm notlarına göre iOS 7.1.2, iBeacon bağlanabilirliğini ve kararlılığını artırıyor, barkod tarayıcıları da dahil olmak üzere bazı üçüncü parti aksesuarlar için veri aktarımıyla ilgili bir hatayı düzeltiyor. Öte yandan Mail ilişkilerinin veri koruma sınıfıyla ilgili bir sorun da iOS 7.1.2 güncellemesiyle gideriliyor.

iPhone, iPad ve iPod touch’ın destekleyen modellerine bu güncelleme kablosuz bağlantı veya iTunes üzerinden kurulabiliyor. 11D257 sürüm numarasına sahip güncelleme iPad için 30 MB, iPhone için de 32 MB büyüklüğe sahip. iTunes üzerinden güncelleme yapılması tercih edildiğinde indirilmesi gereken dosyanın büyüklüğü yaklaşık 1.4 GB’ye ulaşıyor.

Bu arada Apple TV için de 6.2 numaralı yeni versiyon yayınlandı. Son güncelleme görünürde herhangi bir değişiklik getirmezken kararlılık ve performans sorunlarına çözümler sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER