Manşetler

Apple iOS 4.3.2 güncellemesini yayınladı, hemen arkasından iOS 4.3.2 için jailbreak çözümü geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın iOS 4.3.1’i yayınlamasının üzerinden uzun zaman geçmeden iOS 4.3.2’yi yayınlayacağına dair haberi geçen hafta burada vermiştik. Beklendiği şekilde iOS 4.3.2 yazılımı bu akşam saatlerinde yayınlandı. Eğer iOS cihazınızı bilgisayarınıza bağlayıp iTunes üzerinden kontrol ederseniz, yeni bir sürümün varlığını göreceksiniz.

iOS 4.3.2 ile birlikte FaceTime ile ilgili ara sıra boş veya donmuş video görünmesiyle bazı uluslararası kullanıcıların iPad Wi-Fi + 3G cihazı üzerinden 3G ağlarına bağlanmasını engelleyen sorunlar çözüme kavuşuyor. Ayrıca her güncellemede olduğu gibi bu güncellemede de çeşitli güvenlik yamaları sunuluyor.

Eğer iOS 4.3.1 yüklü cihazınızı jailbreak etmişseniz, bu güncellemeyi yüklemekten uzak durun. Bu arada jailbreak demişken, RedmondPie tayfası Pwnage Tool aracı ile iOS 4.3.2 yüklü iOS cihazlarının da jailbreak edilebildiğini iddia ediyor. Hatta yöntemleri bile anlatmışlar. Ancak sunulan jailbreak çözümü “tethered” cinsinden, yani cihazı her yeniden başlatışınızda bilgisayara bağlayıp jailbreak işlemini tekrarlamanız gerekiyor, ki bu da çok pratik görünmüyor.

iPhone Türkiye aracılığıyla…

İlgili – RedmondPie

İLGİLİ HABERLER