Teknoloji

Apple iOS 11.1.2 ile iPhone X’un soğuk hava problemini çözüyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple ios 11.1.2Apple iOS 11.1.2 güncellemesi ile daha önce verdiği bir sözü tutuyor ve iPhone X’un ekranının soğuk havalarda kullanıcı komutlarına yanıt vermemesi sorununa çözüm getiriyor.

iPhone X’un ekranının aniden soğuk havaya çıkıldığında aniden donmasına ilişkin şikayetler, birkaç gün önce kullanıcılar tarafından dile getirilmişti. Kullanıcılar birkaç saniyelik bekleyişin ardından iPhone X’un yeniden normal faaliyetlerine döndüğünü belirtmeyi de ihmal etmişti.

Apple’ın kullanıcıların sorununu çözme konusunda çok zaman kaybetmediği söylenebilir. Sorunun varlığını kendisinden beklenenden daha çabuk kabul eden Cupertino merkezli şirket, çözümü de kısa süre içinde kullanıcılara sunacağını açıklamıştı. Ancak şirketin çözümü tahmin edilenden çok daha kısa bir süre içinde hazır hâle getirdiğini belirtmek gerekiyor.

Apple iOS 11.1.2 ile başka sorunlara da çözüm getiriyor

Apple iOS 11.1.2 ile birlikte iPhone X’un ekranının donması dışında başka sorunlara da çözüm getiriyor. Güncelleme, iPhone X ile çekilen canlı fotoğraflar ve videoların bozulması problemine de çözüm getiriyor. iOS 11.1.2 hâli hazırda kullanıcılar tarafından indirilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER