EğlenceManşetler

Apple’ın yeni iMessage reklamı çıkartmaların zenginliğine odaklanıyor

apple imessage reklamı

Apple’ın yeni iPhone reklamı yurt dışında ve YouTube’daki Apple kanalı üzerinde yayına girdi. Bu yeni reklam iOS 10 ile birlikte iMessage’a gelen Çıkartmalar özelliğine odaklanıyor. Bir Apple reklamından bekleneceği üzere, oldukça göz alıcı ve ışıltılı bir yapım olan bu reklam bir grup genç yetişkinin şehirleri etrafında gördükleri kişilere veya noktalara çeşitli iMessage çıkartmalarını veya animasyonlarını yapıştırmasını konu alıyor.

Snapchat’in genç kullanıcı kitlesi içinde hatırı sayılır oranda yaygınlaştığı bir durumda Apple, o iletişim servisinin can alıcı özelliklerinden bir tanesi olan çıkartmaların kendi servisi içinde de de fazlasıyla bulunduğunu göstermek istiyor. Bunu oldukça ilgi çekici ve eğlenceli bir biçimde gerçekleştiriyor. Ne var ki, etrafta uçuşan birçok çıkartmanın arasında verilmek istenen mesajı kaçırma tehlikesi de bulunuyor.

Her ne olursa olsun, Apple iMessage reklamı söz konusu çıkartmalar olunca diğer servislerden hiçbir eksik yanın olmadığını açık şekilde gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iOS 10 İncelemesi

İLGİLİ HABERLER