Teknoloji

Apple sonbaharda tarihinin en büyük yeni ürün dalgasına hazırlanıyor

apple

Apple’ın bu yıl içinde piyasaya sürmesini beklediğimiz birçok yeni ürünü var. Apple Silicon işlemcilere geçişin devamı niteliğindeki Mac bilgisayarlardan iPhone 14’e kadar farklı ürünleri bekliyoruz. Bloomberg’den gelen yeni bir habere göre Apple, bu sonbaharda “tarihindeki en geniş yeni donanım ürünleri yelpazesini” piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Bloomberg’den Mark Gurman’ın her pazar üyelerin e-posta adreslerine gönderdiği Power On bülteninin son sayısında, Apple’ın bir dizi duyurusunu sonbahara sakladığının kendisine söylendiğini dile getiriyor. Bu duyurular, tamamen yeniden tasarlanmış bir MacBook Air’den yeni bir iPad Pro’ya ve daha fazlasına kadar uzanıyor.

Bu amaçla, Apple’ın bu sonbaharda tarihindeki en geniş yeni donanım ürünleri yelpazesini hazırladığı söylendi. Bu mantıklı: Beklentiler listemde dört yeni iPhone, giriş seviyesi bir MacBook Pro, güncellenmiş bir iMac, yeni Mac Pro, yenilenmiş bir MacBook Air, bir AirPods Pro yükseltmesi, üç Apple Watch, giriş seviyesi iPad ve iPad Pro’lar var.

Ayrıca Gurman, Apple’ın yılın ilk etkinliğini mart veya nisan aylarında düzenleyeceği ve iPhone SE’nin orada duyurulan ürünlerden biri olacağı yönündeki önceki haberini de destekleyecek yeni iddialar ortaya koydu. En son bültenine göre, Apple’ın yeniden tasarladığı iPad Pro’yu bahar etkinliği sırasında açıklamasını beklememeliyiz. Gurman, “Bu yıl için ürün hattındaki daha önemli değişiklikler göz önüne alındığında, yeni iPad’in ilkbahardan sonra gelmesini beklerdim.” diyor.

Bunu akılda tutarak, Gurman Apple’ın ilkbahar etkinliğinin iPhone SE 3, yeni bir iPad Air ve muhtemelen üst sınıf olacak yeni bir Mac’e odaklanmasını bekliyor. “Apple’ın bu yılın ilk yarısında M1 Pro çipini başka bir Mac’e getirmek istediğini düşünüyorum. Bu, daha üst seviye bir Mac mini veya iMac anlamına gelebilir.”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER