Eğlence

Apple Hilde Lysiak’ın hikayesini ekranlara taşıyacak

apple covid-19 satın alma

apple hilde lysiakApple henüz resmen duyurmadığı çevrimiçi video servisinde sunacağı içerik portföyünü şekillendirmeye devam ediyor. Şirketin bu konudaki son tercihi ise daha önceki hamlelerinden biraz daha farklı görünüyor. Apple Hilde Lysiak isimli küçük kız çocuğunun gerçek hikayesinden hareketle hazırlanmış bir diziyi ekranlara taşımaya hazırlanıyor.

Kendi gazetesini çıkaran küçük bir muhabir olan Lysiak, internette gördüğü büyük tepkiye rağmen, bir cinayet haberini yayınlayan ilk kişi olmuştu. Dizide ise küçük bir kasabaya taşınan ve burada kimsenin üzerine gitmek istemediği bir olayı aydınlatmaya çalışan bir kızın hikayesi anlatılacak.

Dizinin yürütücü yapımcılıklarını Dana Fox ve Dara Resnik üstlenecek. Yönetmen koltuğunda ise Benimle Dans Et filmleriyle tanınan Jon Chu oturacak.

Apple Hilde Lysiak’ın hikayesinden hareketle hazırladığı diziyi ne zaman izleyicilerle buluşturacak henüz bilinmiyor. Cupertino merkezli şirketin çevrimiçi video platformunun 2019’un mart ayında faaliyete geçeceği söylense de, projenin bu tarihte hazır hâle gelmeyebileceği belirtiliyor. Dizinin başrollerini kimin üstleneceği konusunda da şimdilik somut bir bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER