Manşetler

Apple Eylül etkinliğini canlı izleyin [Bitti]

apple eylül etkinliği

Beklenen zaman geldi ve 2021 model iPhone’larla bu akşam tanışıyoruz. Geçtiğimiz yıllardaki iPhone tanıtımlarına bakarsak, her bir tanıtımın o akşamın en önemli olaylarından biri olduğunu, sosyal medyada da popüler konular arasında başta geldiğini görüyoruz. Bu akşam da durum farklı olmayacaktır. Peki, iPhone 13 serisinin ve beklenen diğer yeni Apple ürünlerinin tanıtılacağı Apple Eylül etkinliği ne zaman başlıyor ve nasıl izlenir? Bu soruların cevabını veriyoruz.

Apple Eylül etkinliği saat kaçta?

Apple’ın “California Streaming” olarak adlandırdığı etkinliği bugün, yani 14 Eylül Salı Türkiye saatiyle 20.00’de yayınlanacak. Pandeminin başlangıcından bu yana tüm önemli Apple etkinlikleri gibi, bu etkinlik de muhtemelen Apple Park kampüsünden kaydedilmiş ve prodüksiyonu yapılmış uzun bir tanıtım yayını olacak. Tim Cook’un açılışını ve kapanışını yapacağı bu yayında tanıtılan ürünlere bağlı olarak çeşitli Apple çalışanlarının sunumlarını da göreceğiz. Daha önce olduğu gibi, önceden kaydedilmiş yayını kaçırmanız durumunda, kısa bir süre sonra bu yayının tekrarını izlemeniz mümkün olacaktır.

Apple etkinliği nereden izlenir?

Daha önce olduğu gibi, web sitesinde ve YouTube’da canlı yayın olacak. YouTube videosunu yukarıda bulabilirsiniz. Bu sayede bir anımsatıcı kurabilir veya etkinliği bu sayfa üzerinden de izleyebilirsiniz.

Öte yandan Teknoblog’da Apple etkinliği sırasında yayınlayacağımız haberlerle yeni ürünler hakkında kaçırdığınız veya görmediğiniz detayları en hızlı şekilde size aktarmaya çalışacağız. Bunun yanı sıra sosyal medya hesaplarımızdan ürün duyuruları ve bunların hakkında bilgiler, fotoğraflar paylaşacağız. Özellikle Twitter hesabımızı takip etmeyi unutmayın. Etkinlik anında buradan yapacağımız çeşitli bilgi paylaşımları olacak. Bu nedenle:

hesaplarını takip etmenizi tavsiye ederiz.

Son birkaç aydır Teknoblog’da yayınladığımız haberlere dayanarak, 14 Eylül etkinliğinde büyük bir merakla beklenen iPhone 13 serisini, aynı zamanda Apple Watch Series 7‘yi ve üçüncü nesil AirPods‘u göreceğimizi söyleyebiliriz. Ayrıca Apple Eylül etkinliği için beklentiler arasında yeni MacBook bilgisayarlar, neredeyse çerçevesiz ekran tasarımlı yeni iPad mini de bulunuyor. Büyük ihtimalle iOS 15’in çıkış tarihini de bu etkinlik yayınında öğreneceğiz. Düşük bir ihtimalle de olsa Apple, macOS Monterey’in dağıtıma çıkacağı tarihi de paylaşabilir. Ancak onun ekim veya kasım ayında düzenlecek, Mac odaklı bir başka etkinliğine kalması daha olası görünüyor.

İLGİLİ HABERLER