Teknoloji

Apple’dan evde kalanlara yerli uygulama ve oyun tavsiyeleri

apple yeni ve yerli uygulamalar

Apple geçtiğimiz Cumhuriyet Bayramı’ndan bu yana App Store’da Türkiye’de geliştirilen uygulamaları öne çıkaran “Yeni ve Yerli” adlı bir yazısı dizisi sunuyor. Bu dizi Türkiye’de büyüyen uygulama ekonomisi ve ekosistemi ile ilgili bilgileri paylaşıyor.

Şirketin belirttiğine göre, yeni ve yerli uygulamalarla bir enstrüman öğrenebilir, farklı kitapları heyecan ve ilham veren dünyalarına dalabilir ya da kendinizi sihirli bir mutfağın tam ortasında bulabilirsiniz.

Apple, yayınladığı son “Yeni ve Yerli” hikaye yazısını ise, yeni tip koronavirüse karşı tedbir amacıyla evlerinde kalan kullanıcıların ilgisini çekecek ve işine yarayacak uygulamalara ve oyunlara ayırdı.

Kebap World oyununun yaratıcılarından yeni oyun Alchemy Chef, özenle tasarlanmış bir bağlama öğrenme uygulaması olan Tezene, kitap kurtlarının ilgisini çekecek yerli uygulamalar Trendeki Yabancı, Biryudum kitap: Oku ve dinle ve Okuvaryum uygulamalı bu koleksiyonda App Store ziyaretçileri ile buluşuyor.

Ayrıca ailenizle birlikte bir şeyler izleyebileceğiniz, tamamen ücretsiz olarak kullanılabilen Fox & Fox Play, puhuTV ve TRT İzle uygulamaları da nostaljik Türk filmlerinden uzaktan eğitim alan çocuklar için programlara uzanan geniş içerikleriyle günün her saati için ideal uygulamalar olarak nitelendiriliyor.

İLGİLİ HABERLER