ManşetlerTeknoloji

Apple Etkinliği Mayıs 2024: Saat kaçta ve nasıl izlenir?

apple etkinliği mayıs 2024

Apple, uzun zamandır beklenen büyük bir iPad etkinliğiyle sahneye çıkıyor. “Let Loose” isimli etkinlik, 7 Mayıs Salı günü çevrim içi olarak gerçekleşecek. Şirketin bu etkinlikte, iPad Pro ve iPad Air modellerinin yanı sıra yeni aksesuarlar da tanıtması bekleniyor.

Etkinlik, Apple’ın web sitesi, Apple TV uygulaması, X ve YouTube’da izlenebilir olacak. Resmi web sitesinde etkinliğe dair bağlantı zaten mevcut, Apple TV uygulamasında ve sosyal medya hesaplarında da yayını bulabilirsiniz. Aşağıdaki YouTube canlı yayın penceresi aracılığıyla etkinliği, zamanı geldiğinde sitemiz üzerinden de izleyebilirsiniz.

Apple 7 Mayıs 2024 etkinliği duyuruları

Apple 7 Mayıs 2024 etkinliği saat kaçta?

Etkinlik 7 Mayıs Salı günü Türkiye saatiyle 17.00’de gerçekleştirilecek. Zamanlamanın Apple’ın standart saatlerinden farklı olduğu göze çarpıyor. Genellikle etkinlikler TSİ 20.00’de başlıyor ancak bu kez bir istisna yapılmış durumda gibi görünüyor.

Apple Mayıs 2024 Etkinliği’nde neler görmeyi bekliyoruz?

Apple’ın dört yeni ürün tanıtması öngörülüyor. 2024 sürümü 12.9 inç ve 11 inç iPad Pro modellerinin en önemli ürünler arasında olacağı tahmin ediliyor. Her iki modelin de OLED ekran, yeni M4 çipset ve başka yeni özelliklerle geleceği bildiriliyor.

Şirketin ayrıca iPad Air serisini iki yeni modelle güncelleyeceği söyleniyor. İlk modelin 10.9 inç ekran, diğerinin ise iPad Air serisi için ilk olan 12.9 inç ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor. Her iki modelin de M3 yonga setle güçlendirileceği, ancak ekran teknolojisinin ne olacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Yeni bir Magic Keyboard ve Apple Pencil da tanıtılması beklenen ürünler arasında. Bu cihazların yeni iPad’lerle uyumlu olacağı belirtiliyor. Magic Keyboard’un alüminyumdan üretilmesi ve önceki modellerden daha dayanıklı olması bekleniyor. Ayrıca daha büyük bir trackpad alanına sahip olabilir. Yeni Apple Pencil’ın ise Apple Pencil 2’nin halefi olacağı ve geçen yıl piyasaya sürülen Apple Pencil USB-C’den daha fazla özellik sunacağı bildiriliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER