
Apple da esnek bir iPhone üreterek, LG ve Samsung gibi rakiplerinin yolundan gidecek gibi gözüküyor. Ortaya çıkan yeni bir patent, şirketin kavisli bir ekran ve çerçeveye sahip bir iPhone konsepti geliştirdiğini ortaya koyuyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple’ın ilk katlanabilir iPhone’u için ekran üretimi başladı

Apple CEO’sundan zam sinyali: iPhone ve Mac fiyatları yükselebilir

Apple’ın katlanabilir iPhone planlarında değişiklik olmadığı öne sürüldü

Apple’ın yeni Siri tasarımı iPhone 18 Pro hakkında ipucu veriyor olabilir

Apple, App Store politikaları nedeniyle Çin’de inceleme talebiyle karşı karşıya
Samsung Galaxy Round ve LG G Flex 2 gibi telefonların aksine, Apple’ın kavisli telefon patentinin bükülmekten fazlasını yapabileceği anlaşılıyor. Cupertino merkezli şirket tarafından geliştirilen patentteki telefonun bileşenlerine kadar bükülebileceği görülüyor.
Ekran ve çerçeveyle birlikte devre ve pilin de bükülebildiği görülürken, patent başvurusundan Apple’ın fiziksel zarar görmesi son derece zor bir telefon geliştirdiğini gösteriyor.

Apple’ın patent dosyasında kavisli iPhone’unun bileğe takılabilecek kadar esnek olabileceği görülüyor. Şirketin cihazda materyal olarak ise plastik, ince cam ve fiber kompozit gibi bileşenler kullanacağı söyleniyor.
En İyi iPhone Kılıfları
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


