ManşetlerSatın Alma Rehberi

Apple Eğitim İndirimi 2023: Öğrenciler, öğretmenler ve diğerleri için çeşitli iMac ve iPad fırsatları

apple eğitim indirimi 2023

Okulların açılmasına az bir zaman kaldı ve okula dönüş hazırlıkları başladı. Apple da özellikle üniversite öğrencilerinin ilgisini çekecek indirimlerle ve özel fırsatlarla okula dönüş hazırlıklarında öğrencilerin yanında yer alıyor. Üstelik Apple Eğitim İndirimi 2023 fırsatlarından sadece öğrenciler, öğretmenler veya öğretim görevlileri için değil, ebeveynler ve üniversite çalışanları da yararlanabiliyor.

Öğrencilerin derslerinde, araştırmalarında veya dersten arta kalan boş zamanlarında önde gelen bir yardımcı olan Mac ve iPad’ler, Apple’ın eğitime özel fırsatlarında başrolde yer alıyor. Ayrıca AirPods ve AirPods Pro gibi, bu cihazlara eşlik edecek aksesuarlar da dikkat çekici indirimler ve fırsatlarla sunuluyor. Üstelik Apple’ın okula dönüş fırsatları yalnızca Apple mağazaları ve online mağazada değil, Pozitif Teknoloji, Troy ve Gürgençler gibi önde gelen yetkili Apple mağazalarında; MediaMarkt, Amazon, Trendyol, Hepsiburada, Vatan, Teknosa gibi zincir mağazalarda da geçerli. Her bir kanalda farklı fırsatlar ve indirimler müşterilere sunuluyor.

Apple Yüksek Öğretim Teklifi 2023 fırsatları ekim ayı sonuna kadar yukarıda belirttiğimiz satış kanallarında geçerli oluyor.

Bu makalede Apple Eğitim İndirimi 2023 kapsamında sunulan bazı ürünlere yakından bakıyoruz. Ayrıca farklı ürün kanallarında geçerli olan indirimler ve fırsatlar hakkında detayları aktarıyoruz.

Apple Eğitim İndirimi 2023: Apple Store ve Apple Online Store

apple eğitim indirimi 2023

Apple mağazalarında ve online mağazada okula dönüş fırsatlarından üniversite öğrencileri, bu öğrencilerin ebeveynleri ve üniversitedeki tüm çalışanlar yararlanabiliyor. Ortalama yüzde 7.5 oranında indirimler müşterileri bekliyor. Her bir akademik yılda bir ürünü indirimli satın alma hakkı bulunuyor.

Mac; Microsoft 365, Adobe Illustrator ve Autodesk AutoCAD gibi pek çok uygulamayı aynı anda sorunsuz bir şekilde çalıştırabilecek bir performans sağlıyor. Ayrıca, öğrencilerin çalışmaları veya eğlenmeleri için geniş bir alan sunan göz alıcı bir ekrana ve sabahlarken onları yarı yolda bırakmayacak bir pil ömrüne sahip.

MacBook Air, 28.779 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. MacBook Pro’ya ise 43.626 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. iMac’ler ise kampanya kapsamında 45.457 TL’lik başlangıç fiyatıyla satın alınabiliyor. Harici klavye, monitör ve mouse kullanımı ile büyük esneklik sağlayan Mac mini’ye ise, 17.796 TL gibi, günümüzde fazlasıyla elverişli olarak nitelendirebileceğimiz bir fiyattan sahip olabilirsiniz.

apple eğitim indirimi 2023

Öte yandan Mac satın almak isteyenler için Apple mağazalarında ve online mağazada ilgi çekici bir fırsat var. Normal değeri 5.694 TL olan AirPods 3. Nesil ve Lightning Şart kutusu ürününe ücretsiz sahip olmak mümkün oluyor. MagSafe şarj kutulu ürün ise 407 TL’lik ek ödemeyle satın alınabiliyor. AirPods Pro 2. nesil ise 7.829 TL yerine 2.135 TL’ye sunuluyor.

iPad ise öğrencilerin zorlu derslerin ve grafik yoğunluğu en yüksek oyunların üstesinden gelmelerini sağlayacak gücü sunuyor. Apple Pencil ve Magic Keyboard da eklendiği zaman kusursuz bir şekilde not almak ve ödevlerinizi hızlıca yazmak için mükemmel bir takım elde ediliyor.

ipados 16.2 beta

iPad tarafına baktığımızda ise, özellikle üniversite öğrencileri için fiyat-performans noktasında iyi bir denge sunan iPad Air, 19.524 TL’lik başlangıç fiyatıyla sunuluyor. Daha büyük ekranlı seçenekleriyle, bir MacBook’un yerini alacak kadar güçlü olan iPad Pro’lar ise 27.152 TL’lik başlangıç. fiyatıyla satılıyor.

Apple’ın Yüksek Öğretim Teklifi 2023 fırsatlarından, koşullara uygun müşteriler, kampanya dahilinde bir Mac ile birlikte bir çift AirPods veya kampanya dahilinde bir iPad ile birlikte bir Apple Pencil satın aldıklarında Kampanya İndirimi’nden yararlanabilirler. Hüküm ve koşullar için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Troy e-Store

apple eğitim indirimi 2023

Troy e-Store üzerinden Mac veya iPad satın alacak yüksek öğretim öğrencileri, onların ebeveynleri, eğitim kuruluşu çalışanları (öğretmen, müdür ve diğer personeller de dahil) Mac’lerde yüzde 12, iPad’lerde ise yüzde 8 oranında indirimlerden yararlanabiliyor. Troy e-Store, akademik yıl başına 1 Mac ve 1 iPad satın alma hakkı tanıyor. E-Devlet üzerinden alınacak öğrenci belgesi ibraz edilerek Apple Eğitim İndirimi fırsatlarından yararlanmak mümkün oluyor.

Öte yandan Troy e-Store’da Mac ile 1000 TL’lik ek aksesuar indirim kuponu, iPad ile 500 TL’lik ek aksesuar indirim kuponu gibi ek fırsatlar mevcut. Eski MacBook’unu Troy’a getirenler mevcut değerine ek 3.500 TL destek fırsatıyla yeni bir MacBook’a geçiş yapabiliyor. Aynı zamanda, Ziraat ve Akbank kredi kartları için peşin fiyatına 6 taksit imkanı da var.

Gürgençler

apple eğitim indirimi 2023

Gürgençler ise yüksek öğretim öğrencilerine ve üniversitelerin akademik çalışanlarına Apple Eğitimi İndirimi kapsamında fırsatlardan yararlanma imkanı sunuyor. Mac bilgisayarlarda yüzde 8’lik, iPad’lerde ise yüzde 2’lik indirim sağlanıyor. Ayrıca ek fırsatlar da var. Mac bilgisayar satın alımlarında AirPods Pro 1. Nesil hediye edilirken, Apple Pencil 1. Nesil satın alımlarında geçerli olan yüzde 7’lik indirim imkanı var. Öte yandan nakit ya da kredi kartı ile yapılan ödemelerde ek yüzde 2 indirim fırsatı da sunuluyor.

Pozitif Teknoloji

Pozitif Teknoloji’de Apple Eğitim İndirimi fırsatlarından öğrenciler, öğrencilerin ebeveynleri ve öğretmenler yararlanabiliyor. Ortalama yüzde 17 oranında indirim uygulanıyor. Ayrıca Mac için ek 1000 TL’lik, iPad için de ek 500 TL’lik indirim fırsatı var. Mac’lerde akademik yıl başına 1 indirimli ürün satın alma imkanı, iPad’lerde ise 2 indirimli ürün alma hakkı tanınıyor.

Apple: “Mac ile Mümkün”

Apple, Mac bilgisayarların kullanıcı dostu tasarıma sahip olduğunun altını çiziyor. Özellikle iPhone kullanıcılarının Mac’i de seveceklerini vurguluyor. Zoom, Adobe Premiere Pro, Adobe Photoshop, Microsoft Office, Canva, Slack gibi popüler yazılımlar Mac’te de çalışıyor. Tek bir şarjla saatler süren çalışma performansı sunması da, özellikle son yıllarda çıkan Apple Silicon işlemcili bilgisayarlarla birlikte Mac’lerin en güçlü yanı hâline geldi.

Güvenlik ve gizlilik tarafında da Mac bilgisayarlar avantajlı durumda. Apple, her Mac’te gelişmiş tam disk şifreleme teknolojisi ve sağlam virüs koruma özellikleri, ayrıca güçlü bir güvenlik duvarı sistemi sunuyor. Ayrıca ücretsiz güvenlik güncellemeleriyle Mac’i korumaya yardımcı oluyor. Touch ID ise, var olduğu MacBook modellerinde bilgisayarın kilidini kolayca açmayı mümkün kılıyor.

Hangi Mac modelini seçmeli?

apple eğitim indirimi 2023

13 inç MacBook Air M1 modeli, önceliği bütçesine veren kullanıcılar için, en kolay Mac sahibi olma yolu. Eğer bütçeniz biraz daha yukarıya çıkmaya uygunsa, 13 inç veya 15 inç MacBook Air M2 modellerinden birini tercih edebilirsiniz. Bu modeller M2 işlemci sayesinde günlük işler, ana akım oyunlar ve birçok yaratıcılık odaklı uygulama için ihtiyaçlara cevap veriyor. Büyük ekrana sahip olması nedeniyle 15 inç MacBook Air, öğrenciler için bir hayli elverişli ve yüksek fiyat-performans oranlı bir ürün olacaktır.

MacBook Pro ise biraz daha profesyonel işlerle uğraşanlara hitap eden donanımları ve nitelikleri bünyesinde barındırıyor. 13 inç MacBook Pro, diğer seçeneklere göre biraz daha uygun fiyatlı ve klasik tasarımla geliyor. Bu modelde M2 işlemci bulunuyor. Zorlu iş akışları, grafik tasarım veya video yapımı gibi işler için en güzeli, 14 inç veya 16 inç MacBook Pro modellerini tercih etmek olacaktır. Bu modeller M2 Pro veya M2 Max işlemciler ve daha fazla RAM kapasiteleriyle birçok işi rahatlıkla yerine getirecektir. Uzun pil ömrü, şık tasarım ve rahat taşınabilirlik de bu modellerin muhafaza ettiği özellikler arasında yer almayı sürdürüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER