Eğlence

Apple Dr. Dre’nin başrolünde olduğu bir TV dizisi hazırlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple dr. dre

Apple, sonunda orijinal içerik işine giriyor gibi gözüküyor. The Hollywood Reporter sitesinde yer alan habere göre, şirket başrolünde ünlü rap yıldızı ve Beats kurucusu Dr. Dre’nin olduğu bir TV dizisi hazırlıyor. Çekimlerinin başladığı belirtilen dizinin “Vital Signs” adını taşıyacağı ifade edilirken, dizide bir hayli iddialı ve cüretkar sahnelerin bulunacağı da şimdiden kulağa gelen bilgiler arasında bulunuyor. 30 dakikalık altı bölümden oluşacağı söylenen dizinin Dr. Dre’nin farklı duygulara yaklaşımına ilişkin yarı otobiyografik bir bakış sunacağı belirtiliyor. Sam Rockwell ve Mo McCrae’nin isimleri de dizinin oyuncu kadrosu içinde geçiyor.

Apple Dr.Dre dizisini Apple Music üzerinden yayınlayacak. The Hollywood Reporter’a göre, Apple dizinin yayını konusunda Netflix’in yaklaşımını uygulayacak ve tüm bölümleri aynı anda paylaşacak. İlk bilgiler ışığında Vital Signs’ın Apple’ın genellikle sunduğu tarzda içeriklerden biri olmadığı anlaşılıyor. Dolayısıyla şirketin dizinin promosyonunu nasıl yapacağı merak ediliyor.

Ancak Apple’ın orijinal içerik işine giriş konusunda böyle bir seçim yapmasını makul gösteren faktörlerin varlığını da belirtmekte fayda var. Dr. Dre ve Apple arasındaki yakın ilişki söz konusu faktörlerin ilki olarak göze çarpıyor. Dre’ye ilişkin bir hikayeyi sinemaya aktaran Straight Outta Compton’ın yakaladığı büyük başarı da Apple’ın kararında etkili olmuşa benziyor. Ünlü rap yıldızının hikayelerine gösterilen ilgi, Cupertino merkezli şirketin de iştahını kabartmış gibi gözüküyor.

İLGİLİ HABERLER