Teknoloji

Apple dördüncü çeyrek performansını 18 (19) Ekim’deki telekonferansta açıklayacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple, 2011 mâli yılının son çeyreğine ait finans raporunun ayrıntılarını açıklayacağı telekonferans oturumunu 18 Ekimde düzenleyecek. Telekonferansın Pasifik saat dilimine göre öğleden sonra 2’de başlayacak. Bu, oturumun içinde bulunduğumuz zaman dilimine göre 19 Ekim gecesi saat 12’de başlyacağı anlamına geliyor.

Apple’ın 30 Eylülde sona erecek mâli yılına dair performansının açıklanacağı bu toplantıda yeni CEO Tim Cook‘un öncülük ettiği geçiş dönemine dair bazı açıklamalarda da bulunulacaktır. Ayrıca telekonferansın yapılacağı tarihte piyasaya çıkması beklenen iPhone 5’in başlangıç performansı hakkında da birşeyler söyleneceğini tahmin ediyoruz.

Sona ermekte olan çeyrek dönem Apple için oldukça hareketli oldu. Üçüncü mâli çeyreğinde oldukça iyi bir performans sergileyen ve hatta en iyi çeyrek dönemini geride bırakan Apple dördüncü mâli çeyrek yılda da aynı performansı gösterebilir. iPad’in tedarik sürecinde yaşanan sıkıntıların giderilmiş olması, yenilenmiş MacBook Air ve Mac Mini modellerinin çıkışı, OS X Lion’ın yayınlanması ve okulların açılması düşünüldüğünde dördüncü çeyrek performansı şimdiye kadarki en iyi dönem olan üçüncü çeyreğinkinden bile daha iyi olabilir.

İlgili – Cult of Mac

İLGİLİ HABERLER