Satın Alma Rehberi

Apple’dan Anneler Günü için hediye tavsiyeleri

apple anneler günü

Apple, yaklaşan Anneler Günü için hâlâ ne hediye alacağına karar veremeyenler için çeşitli hediye tavsiyeleri sunuyor. Şirket, gün boyu koşuşturan annelere; rahatlamanın, enerji toplamanın ve biraz da eğlenmenin birçok yolunu hediye etme imkanı veriyor. Şirketin hediye tavsiyeleri arasında iPhone XR’dan iPad mini’ye, Apple Watch’tan AirPods’a kadar farklı tavsiyeler bulunuyor.

iPhone XR

iphone xr inceleme

Apple’ın 2018 yılında çıkardığı üç farklı iPhone modelinin giriş seviyesinde bulunan, diğerlerine göre daha uygun fiyatlı bir seçenek olan iPhone XR, özelikle farklı renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Klasik takılmayı seven anneler için siyah ve beyaz renk seçenekleri daha uygun iken; mercan, sarı ve mavi gibi renkler de birçok anneye hitap edecek gibi görünüyor. Arkada yer alan 12 megapiksel çözünürlüklü tek kamera kaliteli fotoğraf ve video çekimi için fazlasıyla yeterli. Aynı zamanda stüdyo kalitesinde fotoğraflar ve 4K videolar da anneleri bekliyor.

iPad mini

ipad mini 2019

Apple’ın uzun zaman sonra yenilediği iPad mini, küçük boyuna sığdırdığı büyük marifetleriyle çalışmak, oyun oynamak ve daha birçok şey için annelere ilham vermeye hazır bir hediye seçeneği olarak duruyor. Üstelik şimdi Apple Pencil desteğini de barındırıyor, böylelikle iPad mini ile birlikte yaratıcılık konusunda anneler için yepyeni bir sayfa açıyor. 7.9 inç ekran, alışılmış iPad mini tasarımı korunurken, Apple A12 Bionic işlemci, 8 megapiksel arka kamera, 7 megapiksel ön kamera gibi özelliklerle iPad mini zamanın ruhuna uygun donanımlarla anneleri bekliyor.

Apple Watch

apple watch series 4

Apple Watch, yenilenen tasarımı ve büyüyen ekranıyla annelerin daha aktif, daha sağlıklı ve her zaman bağlantıda kalmalarına yardımcı oluyor. Üstelik yepyeni renklere sahip kayışlar sayesinde anneler tarzlarından da ödün vermemiş oluyor.

AirPods

apple airpods 2 kutu açılımı

Apple’ın kablosuz şarj kutusu ve daha uzun pil ömrü gibi özelliklerle yenilediği kablosuz kulaklık AirPods, annelerin en sevdikleri Apple aygıtlarıyla hemen eşleşiyor. Kablosuz şarj kutusu sayesinde de şarj işleminin daha kolay gerçekleşmesini sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER