Eğlence

Apple’ın Clips video uygulamasına Animoji ve Memoji yeniliği

apple clips animoji memoji

Apple’ın hızlı ve kolay video oluşturma uygulaması Clips, yeni özelliklerle güncellendi. Bundan böyle videolara Animoji ve Memoji de ekleyebilirsiniz.

Clips uygulamasını hâlâ bilmeyenler için hatırlatacak olursak, birkaç yıl önce iPhone ve iPad’ler için özel olarak çıkarılmış bir video uygulaması. Etkileyici geçişler ve efektlerle kolay şekilde videolar oluşturmaya veya düzenleme izin veriyor.

GoPro video uygulamasının QuikStories bileşeniyle veya Adobe Premiere Rush ile benzer mantığa sahip olan bu uygulama, videoları birbirine bağlayıp sosyal medya için eğlenceli veya ilgi çekici videolar oluşturmaya imkan tanıyor.

Yeni özelliklerle birlikte, kendinizi doğrudan uygulama içinden bir Animoji ya da Memoji olarak kaydedebilir ve hızlıca videoya ekleyebilirsiniz. Tüm bunlar için uygulamadan ayrılmanız, başka bir uygulamaya gidip Memoji veya Animoji ile kayıt yapmanız gerekmiyor.

Bunun yanı sıra, animasyonlu çıkartmalar veya emoji simgeleri de kullanıcının yüz hareketlerini izliyor. Böylelikle bnların kameradan uzaklaştığını veya kameraya yakınlaştığını daha iyi şekilde gösterebilirsiniz.

“Let it Snow” adlı bir poster ise videolara nostaljik kış havası vermeyi sağlıyor. Yedi yeni Mickey/Minnie Mouse çıkartması veya Arapça ve İbranice gibi sağdan sola yazılan diller için destekler de gelen yenilikler arasında bulunuyor.

Apple Clips uygulamasındaki yenilikler

App Store üzerinden Clips uygulamasının en son sürümünü indirebilirsiniz. Uygulamanın açıklama bölümünde yenilikler aşağıdaki gibi listeleniyor:

  • Tek boynuzlu at, baykuş, ejderha ve daha fazlasını içeren en sevdiğiniz Animoji kliplerini kaydedin.
  • Mesajlar?da yaptığınız aynı notu içeren videolar oluşturun.
  • Animoji ve Memoji’nizi stilize etmek için suluboya, tek renkli ve çizgi roman görünümleriyle filtreler uygulayın.
  • Herhangi bir çıkartmayı, yazıyı veya emojiyi yüzünüze izleyin ve ekrandaki hareketlerinizi takip etmesini izleyin.
  • Klasik Mickey Mouse ve Minnie Mouse resimlerini içeren yedi yeni animasyonlu çıkartma arasından seçim yapın.
  • Kış videolarınıza animasyonlu Let It Snow posterini ekleyin.
  • Performans ve istikrar iyileştirmeleri içerir.

İLGİLİ HABERLER