Teknoloji

Apple cihazlarını temizlemeye özel 200 TL’lik parlatma bezi

apple parlatma bezi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple, ürünlerini güvenli bir şekilde temizleme konusunda endişeleri olan müşterileri için özel bir parlatma bezi çıkardı. Şirket tarafından üretilmiş 19 dolarlık bu resmi bez parçası yurt dışı Apple online mağazasında listelenmeye başladı. Ürünün Türkiye fiyatı da 199 TL olarak gösteriliyor, ancak Türkiye online mağazasında henüz yer almıyor.

Söz konusu bez parçasını geniş yelpazedeki Apple ürünlerini temizlemek için kullanabilirsiniz. Bu temizleme bezi, Apple’ın dün gerçekleştirdiği ve yeni MacBook Pro modelleri, M1 Pro ve Max çipleri ve üçüncü nesil AirPods‘u tanıttığı etkinlikten sonra satışa sunuldu.

apple parlatma bezi

Açık biçimde belirtilmemiş, aşındırıcı olmayan malzemelerden yapılmış olan Apple markalı kumaş ayrıca satın alınabilecek. Üzerinde bir Apple logosunun damgalanması dışında bu parlatma bezinin, onun fiyatının bir kısmı karşılığında alabileceğiniz tipik bir mikrofiber bezden ne kadar farklı olduğu açık görünmüyor.

Apple, kullanıcılarının Apple cihazlarını temizlerken yumuşak, tüy bırakmayan bir bez kullanmalarını ve aşındırıcı bezler, havlular, kağıt havlular veya benzeri öğelerden sakınmalarını öneriyor. Parlatma bezinin ürün sayfasında Apple, bunun herhangi bir Apple cihazındaki ekranları ve nano dokulu camı temizleyebileceğini söylüyor. Ayrıca bir uyumluluk listesi de var.

Bu yeni satışa çıkan bez parçası, pahalı nano dokulu Pro Display XDR’ı temizlemek için gereken parlatma bezini andırıyor. Söz konusu bezin, Pro Display XDR ile birlikte ücretsiz olarak veriliyor.

İLGİLİ HABERLER