Manşetler

Apple CES’te yok, ancak dedikodusu var: Yeni iPad’in tasarımı eskisinden çok farklı olmayacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

img_9860

CES 2012’de bu yıl piyasada göreceğimiz yeni ürünler tanıtılıyor, bunları CES 2012 portalımız üzerinden toplu bir şekilde paylaşıyoruz. Bununla birlikte CES’in salonlarında çeşitli dedikodular da dolaşıyormuş. Üstelik bunların içinde CES’te boy göstermeyen Apple ile ilgili olan bile varmış. iLounge’ın genel yayın yönetmeni Jeremy Horowitz’e göre bu yıl piyasaya çıkacak olan iPad geçen yılın modeli iPad 2 ile görünüş açısından aynı olacak.

Horowitz farklılığın detaylarda gizli olacağını iddia ediyor. Buna göre yeni iPad 1 mm. daha kalın olacak ve biraz daha büyük bir kamerayla gelecek. Yüksek çözünürlüklü ekranın ürünün farklı olduğunu anlamaya olanak sağlayacağını işaret eden Horowitz arka tarafta yer alan kameranın iPhone 4S’tekiyle aynı olacağını, ancak flaş barındırmayacağını da iddialarına ekledi. Öte yandan değişikliklerin fazla olmadığını düşünen Horowitz Apple’ın bu ürünü iPad 3 olarak değil de iPad 2 veya iPad 2 HD olarak da piyasaya sürebileceğine dikkat çekti.

AppleInsider, Apple’ın 250 çalışanıyla fuara katıldığına dikkat çekiyor. Aslında Apple’ın iOS ürün pazarlama yöneticisi Tom Krazit’in Sony standında görüldüğü de olmuş. Bu iddiayı dile getiren kişi Krazit’in yaka kartının kapalı olduğunu, bu şekilde rakipleri tarafından tanınmak istenmediğinin altını çizdi. Görünen o ki, Krazit CES’te rakiplerinin ne gibi yenilikler sunacağını incelemekle meşgulmüş.

İlgili – iLounge

İLGİLİ HABERLER