Eğlence

Apple Carpool Karaoke: The Series için ilk fragmanı yayınladı

Hem Amerikan hem de küresel müzik endüstrisinin en prestijli ödülleri arasında yer alan Grammy’ler, dün gece düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Apple, müzik dünyası için oldukça önemli olan bu etkinlikte yine müzikle ilgili bir duyuru gerçekleştirdi. Şirket, çevrim içi müzik servisi Apple Music içinde yayınlayacağı Carpool Karaoke bölümlerinin ilk fragmanını yayınladı. Apple Carpool Karaoke: The Series adını taşıyan programın ne zaman Apple Music aboneleriyle buluşacağı konusunda ise bilgi vermedi.

Yayınlanan ilk fragmanda Carpool Karaoke formatının “sahibi” olarak nitelenebilecek James Corden, Will Smith, John Legend, Arianna Grande gibi isimler görülüyor. Carpool Karaoke, James Corden’ın The Late Late Show isimli programının en çok ilgi gören bölümlerinden biri olarak büyük ilgiyle karşılanmıştı. Michelle Obama, Red Hot Chili Peppers, George Clooney, Gwen Stefani, Julia Roberts, Jennifer Lopez gibi isimler programda boy göstermişti.

James Corden, fragmanda Will Smith ile birlikte pek çok sahnede görülüyor. Ancak Corden’ın programın sürekli sunuculuğunu üstlenmeyeceği daha önce açıklanmıştı. Apple’ın ilk etapta Carpool Karaoke için 16 bölüm sipariş ettiği biliniyor.

Apple Carpool Karaoke konseptini arabanın dışına taşıyor

Yayınlanan ilk fragman, Apple Music için hazırlanan Carpool Karaoke bölümlerinde Shaquille O’Neal ve John Cena, Metallica ve Billy Eichner gibi ilginç ikililerin bir araya geleceğini gösteriyor. Fragmanda ünlü isimlerin sadece otomobilde oturup şarkı söylemekle yetinmediği de dikkat çeken bir nokta oluyor. Ünlü isimler, Apple’ın Carpool Karaoke bölümlerinde çamaşırhanelerde, fırınlarda ve basketbol sahalarında da boy gösterecek.

İLGİLİ HABERLER