Eğlence

Apple Carpool Karaoke’nin ikinci sezonuna onay verdi

apple carpool karaoke
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple carpool karaokeJames Corden’ın şov programının en popüler bölümlerinden biri olan Carpool Karaoke, Apple tarafından bağımsız bir programa dönüştürülmüştü. Cupertino merkezli şirketin orijinal içerik hamlesinin ilk adımlarından biri olan program, Apple Music üzerinden yayınlanmıştı. Apple Carpool Karaoke’nin ikinci sezonu için de beklenen onayı verdi.

Söz konusu gelişme, programın yapımcısı CBS’in yatırımcılar toplantısında duyuruldu.

Carpool Karaoke’nin Apple Music’te yayınlanan bölümleri tam anlamıya bir ünüler geçidine sahne olmuştu. İlk sezonda Alicia Keys ve John Legend, Shaquille O’Neal ve John Cena, Queen Latifah ve Jada Pinkett Smith gibi isimler birlikte şarkılar eşliğinde yolculuk yapmışlardı. Formatın asıl sahibi olarak gösterilebilecek James Corden ise iki ayrı bölümde boy göstermiş ve Will Smith ile LeBron James’i ağırlamıştı.

Apple Carpool Karaoke dışında orijinal içerikler de hazırlıyor

Apple Carpool Karaoke dışında başka orijinal video içerikleri de hazırlıyor. Cupertino merkezli şirket, söz konusu içerikler için Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Octavia Spencer gibi oyuncular, Battlestar Galactica gibi popüler dizilerin yaratıcıları ve Açlık Oyunları serisinin yönetmeniyle çalışıyor. Apple’ın 2018’de orijinal video içerikleri için 1 milyar dolar harcayacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER