Teknoloji

Kerf’ten Apple Card için ahşap taşıma kutusu

apple card

Apple‘ın ilk kredi kartı Apple Card, geçtiğimiz ay içinde ABD’de sunulmuştu. Apple Card’ın özü dijital olsa da, dileyenler kartın titanyumdan yapılmış fiziksel bir versiyonuna da sahip olabiliyor. Bu fiziksel kartın deriyle temas etmemesinin gerektiği ve aksi takdirde renginin bozulacağı Apple tarafından kısa süre önce açıklanmıştı.

Apple’ın bu uyarısının ardından aksesuar üreticilerinin harekete geçmesi fazla zaman almadı. Ahşap aksesuar üreticisi Kerf, Apple’ın kredi kartı için hazırladığı taşıma kutusunu tanıttı. Ölü ağaçlardan üretilen farklı ahşap türleriyle hazırlanan kutunun fiyatları 39 ila 139 dolar arasında değişiyor.

Çınar ağacından elde edilen ahşapla yapılan kutu için 39 dolar ödemek gerekiyor. Ana malzeme olarak ceviz ağacını tercih edenlerin cebinden ise 139 dolar çıkıyor.

Kerf’in kart kutusunun ürün sayfasında dikkat çekici bazı ifadeler yer alıyor. Örneğin, kutunun başka kredi kartlarını taşımak için kullanılabileceği belirtiliyor. İlk defa Apple için hazırlanan bir ürünün kullanım alanının sadece Apple ekosistemi olmadığı söylenebilir.

Apple Card kılıfının teslimatı için 1-3 hafta süre veriliyor

Kartlık standart bir kartlığa benziyor ve birden fazla kartı taşıyabilecek gibi görünüyor. Ancak tasarımın tek karta göre yapıldığı belirtiliyor. Kerf, kartlığın kalınlığının iPhone kılıflarından fazla olmadığına dikkat çekiyor. Şirketin ürün sayfasında kartlığın tasarım sürecinin çok kısa sürdüğü bilgisi de yer alıyor.

Kerf, ahşap Apple Card kutusunun sevkiyatı için şimdilik 1-3 hafta süre veriyor. Bu sürenin uzun vadede kısalması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER