Teknoloji

Apple çalışanları için 19 Ekimde Steve Jobs’u anma töreni düzenleyecek

Apple’ın icra kurulu başkanı çalışanlarına bir e-posta iletisi göndererek geçtiğimiz hafta sözünü ettiği Steve Jobs için anma töreninin ne zaman yapılacağını duyurdu. Şirket içinde gerçekleştirilecek olan bu anma töreni için Apple’ın Cupertino’daki Infinite Loop kampüsünde yer alan konferans salonu kullanılacak. Tören 19 Ekim Çarşamba günü oranın zaman dilimine göre sabah saat 10’da (bize göre akşam saat 8) gerçekleştirilecek.

Söz konusu konferans salonu 5 Ekim günü, Steve Jobs ölmeden bir gün önce iPhone 4S’in tanıtımına ev sahipliği yapmıştı. Steve Jobs geçtiğimiz cuma günü sadece ailesinin ve arkadaşlarının katıldığı bir cenaze töreniyle ebediyete uğranmıştı. Steve Jobs’un ölümünden üzüntü duyanlar da, dünyanın dört bir yanındaki Apple mağazaları önüne bıraktıkları mesajlar ve çiçeklerle başsağlığı dileklerini iletti.

Tim Cook gönderdiği iletide Jobs’un öldüğü haftayı hayatının en üzgün günleri olarak nitelendirdi. Ancak Steve Jobs ile ilgili olarak dünyanın dört bir yanından gelen başsağlığı ve övgü mesajlarıyla moral bulduğunu belirtti. Söz konusu tören sadece Apple çalışanlarına açık olacak, ancak Cupertino dışında çalışan Apple çalışanları da başvuruda bulunup bu anma törenine katılabilecek.

İlgili – 9to5Mac

İLGİLİ HABERLER