Teknoloji

Apple bulut işlevlerinin bir kısmını barındıran iTunes 10.3’ü yayınladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple önceki gün düzenlenen WWDC 2011 açılış toplantısında iCloud servisinin duyurusunu yaptı. Önümüzdeki sonbaharda resmi çıkışını yapacak iCloud’ın beta versiyonu ise yayınlandı. Aynı zamanda yayınlanan iTunes 10.3 yazılımı da iCloud’ı destekleyecek özelliklerle birlikte geldi.

Aslına bakarsanız, iTunes 10.3 ile ilgili haberler WWDC 2011 toplantısının hemen ardından çıkmıştı, ancak yaptığımız yazılım kontrollerinde yeni sürümün henüz aktif olmadığını görmüştük. Bu sabah yeni bir deneme yaptık ve iTunes 10.3 güncellemesinin Türkiye için de sunulduğunu gördük. Yeni iTunes 10.3 versiyonu aşağıdaki özelliklere sahip:

Otomatik İndirmeler: Herhangi bir cihazdan veya bilgisayardan satın alınan şarkıların (Türkiye için bu uygulama olarak çevrilebilir) Mac veya iOS cihazlarına otomatik olarak indirilmesi.

Önceden satın alınan içeriklerin indirilmesi: Herhangi bir ek ücret olmadan daha önce satın alınan içeriklerin yeniden indirilmesi.

iTunes 10.3’ü indirdikten sonra iTunes Store’a girdiğinizde, sağda yer alan “App Store Quick Links” menüsünde “Purchased” adlı yeni bir bağlantı göreceksiniz. Bu bağlantıya tıkladığınızda şimdiye kadar Apple ID hesabınızla satın aldığınız tüm içerikleri görebilirsiniz.

İlgili – Apple iTunes 10.3 İndirin

İLGİLİ HABERLER