Teknoloji

Apple bu hafta içinde Vision Pro’nun çıkış tarihini açıklayabilir

youtube apple vision pro

Apple Vision Pro karma gerçeklik başlığının önümüzdeki ay itibarıyla satışa sunulması bekleniyor. Ancak bu konu hakkında Apple’dan resmi bir açıklama gelmiş değil. Bloomberg’den Mark Gurman’a göre, Cupertino merkezli şirketten bu hafta içinde Vision Pro hakkında resmi bir duyuru yapılabilir. Karma gerçeklik başlığının ABD’deki depolara sevkiyatının küçük ölçekli de olsa başladığı söyleniyor.

Vision Pro’nun şubat ayında piyasaya sürülebileceğine dair öngörüleri dillendiren ilk isimlerden birisi de Mark Gurman olmuştu. Tecrübeli gazeteci, daha önce de Apple’ın çalışanlarını Vision Pro eğitimi için küçük gruplar hâlinde genel merkezine getirdiğini belirtmişti.

Gurman, 21 Ocak’ta ABD’deki tüm Apple Store çalışanlarının katılacağı üç saatlik bir eğitimin planlandığını dile getirdi. Sonraki hafta da eğitimlerin gerçekleştirileceğini söyleyen Gurman, envanterin de artırılacağının altını çizdi.

Apple Vision Pro ABD’nin ardından Çin, Kanada ve İngiltere’de satışa sunulabilir

Bütün bu bilgiler, Apple Vision Pro’nun ABD’de çıkmasının çok yakın olduğunu gösteriyor. ABD’nin ardından da Çin, Kanada ve İngiltere’de karma gerçeklik başlığının piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER