Eğlence

Breaking Bad’in yapımcısı Apple TV Plus için çalışacak

apple tv+ plus 11 eylül breaking bad

Apple, video içerik platformu Apple TV Plus’ı geliştirmek için çalışmaya devam ediyor. Cupertino merkezli şirket, bu doğrultuda başarısını daha önce kanıtlamış bir isimle daha anlaştı. Breaking Bad yapımcılarından biri olan yazar ve yönetmen Sam Catlin, Apple TV Plus için projeler geliştirecek.

Variety’nin haberine göre, Catlin Apple’la Short Drive Entertainment markası altında çalışacak. Bu çalışmalarda Catlin’e ortağı Tiffany Prasifka da eşlik edecek. İkilinin neler yapacağı henüz bilinmese de, Apple TV Plus’ın orijinal içerik kataloguna katkıda bulunacaklarını tahmin etmek zor değil.

Catlin’in en başarılı işi olarak yürütücü yapımcılarından biri olduğu Breaking Bad öne çıkıyor. Yaratıcılarından biri olduğu “Preacher” isimli dizi de Catlin’in CV’sinde önemli bir yere sahip.

Apple Breaking Bad yapımcısından önce de başka önemli isimlerle anlaşmıştı.  Oprah Winfrey, Malala Yousafzai, Jon Stewart, Idris Elba, Alfonso Cuaron, Julia Louis-Dreyfus, Kerry Ehrin, Misha Green, Moshe Zonder, Alon Aranya gibi isimler de Cupertino merkezli şirketle Apple TV Plus için birlikte çalışıyor. Apple’ın 2022’de TV Plus’a her hafta yeni bir içerik eklemeyi planladığı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER